Horoscop marți, 22 iunie. O zi plină de întâmplări neprevăzute!

Publicat: 22 iun. 2021, 09:05 Autor: Elena Life
Horoscop marți, 22 iunie. O zi plină de întâmplări neprevăzute!

Un început de săptămână plin de evenimente, cu lacrimi, bucurii, răsturnări de situație și numeroase încercări. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți, 22 iunie 2021. 

BERBEC
Încercați să faceți ceva, însă aveți parte numai de hopuri. Nimeni nu vrea să va ajute pentru că ei consideră că nu este ceva ce poate fi realizat, dar voi vreți cu încăpățânare să le arătați contrariul.

TAUR
Aveți foarte mult de muncă și nu va permiteți să pierdeți timpul deloc pe drumuri. Nu va plangeti totuși, pentru că știți că după perioada asta stresantă urmează concediul.

GEMENI
Urmează o perioada solicitantă, însă trebuie să înțelegeți că nu puteți să aveți parte numai de evenimente bune în viață. Tratați totul cu maximă atenție și o să vedeți că se vor rezolva repede.

RAC
Va fi o zi extrem de liniștită pentru voi. Ba chiar o să vi se pară ciudat tot calmul din jurul vostru și va temeți să nu urmeze o furtună. Stați liniștiți că nu se anunță nimic.

LEU
Nu aveți stare. Aveți foarte multă energie și nu sunteți siguri pe modul în care să o consumațîi. O tură de parc sau poate un abonament la sala poate să fie o modalitate bună.

FECIOARA
Trebuie să plecați undeva, dar nu aveți toate treburile aranjate și apelați la ajutorul cuiva pe care va puteți baza. Totul va ieși mai bine decât ați fi sperat.

Citește și: El este bărbatul care nu te va înșela niciodată! Soțul perfect, tatăl ideal!

BALANȚA
În funcție de ceea ce se întâmplă astăzi va faceți planuri pentru concediu, așa că emoțiile sunt destul de mari. Va agită și partenerul de viață, pentru că va sună din ora în ora că să afle noutăți.

SCORPION
O explozie de emoțîi. Așa o să arate pentru voi ziua asta. Cunoașteți oameni noi care vor ajunge să va fi prieteni pe viață.

SĂGETĂTOR
Cineva încearcă să va între în gratii, dar va fi o misiune dificilă, pentru că a greșit și nu sunteți genul de om care să uite repede. Va fi o adevărată provocare.

CAPRICORN
Așteptați susținerea unor membri ai familiei, dar întârzie să apară. Deși va deranjează, este o lecție bună, pentru că așa va dai seama că nu ați abordat cum trebuie problema.

VĂRSĂTOR
O poveste auzită de la un cunoscut va impresionează până la lacrimi, așa că luați o decizie care poate să va schimbe radical viață.

PEȘTI
Preluați un proiect căruia nimeni nu îi dădea nicio șansă. O să reușiți să finalizați cu bine totul și veți impresiona cu asta.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 22 iun. 2021, 09:05 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă