Horoscop marți, 11 mai. Încurcături majore!

Publicat: 10 mai 2021, 16:17 Autor: Elena Life
Horoscop marți, 11 mai. Încurcături majore!

Luna mai aduce turbulențe pe cerul nativilor din zodia berbec, astfel că se vor lovi de tot felul de piedici, mai ales în viața profesională. Nu stau mai bine nici cei din zodia rac, însă aceștia vor avea un înger salvator în persoana celor din zodia pești. 

Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de marți, 11 mai 2021. 

BERBEC
Efectul pe care îl produceți asupra oamenilor va fi mai important decât realizările ce pot fi cuantificate.

TAUR
Nu aveți nicio treaba urgență, așa că va ocupați cu decorarea spațiului de acasă, va îngrijiți de sănătate și duceți la bun sfârșit sarcini mai vechi.

GEMENI
Mare parte din zi va fi rezervată activităților creative. Va dedicați interacțiunilor în familie și sunteți dispuși să le face în totalitate pe plac.

RAC
Creativitatea e cuvântul de ordine atât pentru dimineață, cât și pentru după-amiază. Chiar și atunci când va ocupați de sarcini ce țîn de rutină sunteți plini de entuziam.

LEU
E o zi în care va feriți de tot ce înseamnă formal. Comunicare liberă, jocuri, distracție, idei creative, toate acestea va caracterizează.

FECIOARA
Energia voastră e în scădere. Ați face mai bine să lăsăți proiectele noi pentru seară. Va veți simți mai bine dacă dimineață nu va înhămați la activități fizice dificile.

BALANȚA
Dimineață e una veselă, cu o dispoziție bună. Inspirația și entuziasmul se evaporă însă gradual. Bucurați-va de ceea ce ați realizat până acum și nu forțați cursul evenimentelor.

Citește și: Horoscop Arab 2021. Află ce zodie eşti şi ce nu știai despre tine!

SCORPION
Sunteți într-o pasă numai bună să va asumați riscuri azi. Stilul de viață activ și programul încărcat va vor ține în formă.

SĂGETĂTOR
Sunteți o adevărată furtună acasă, unde v-ați apucat să răsturnați casă la propriu: renovări, mutatul mobilei… Din fericire, aveți parte de ajutorul celor dragi, care pun umărul cu entuziasm.

CAPRICORN
E o perioada perfectă pentru interacțiunile cu prietenii și rudele, pentru întărirea relațiilor de afaceri, în cadrul căsniciei sau pur și simplu pentru relația amoroasă.

VĂRSĂTOR
Azi va vin o grămadă de idei care pot duce la venituri mai mari și satisfacții personale sau care țîn de familie. Sunteți aventuroși și  nimic nu vi se pare prea greu.

PEȘTI
Viață voastră calmă și confortabilă iese azi din ritm. Trebuie să acționați urgent pe unele planuri.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 10 mai 2021, 16:17 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă