Horoscop luni, 28 iunie. Un început de săptămână plin de provocări!

Publicat: 28 iun. 2021, 10:03 Autor: Elena Life
Horoscop luni, 28 iunie. Un început de săptămână plin de provocări!

Un început de sptămână ăln de surpize și peripețț! Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziu de luni, 28 iunie 2021!

BERBEC
Nu aveți motive să va faceți griji, dar cu toate acestea sunteți foarte agitați. Aveți de trecut un hop, dar o să fie totul bine

TAUR
Faceți față cu brio veștilor mai puțîn bune, însă astăzi nu este un moment bun pentru că toți o să va contacteze. Dacă simțiți nevoia de puțînă liniște, puteți oricând să va închideți telefonul.

GEMENI
Cineva din anturaj nu are încredere în forțele voastre și va descurajează. Tocmai pentru a demonstra că se înșală munciți extrem de mult, iar rezultatele positive nu vor intarsia să apară. Seară o să aveți parte de o mare satisfacție.

RAC
Se ivesc noi oportunități pentru colaborări profesionale pe care ar trebui să le analizați în cel mai serios mod posibil. Altfel, o să regretați că ați lăsat să treacă pe lângă voi o șansă importantă.

LEU
Deveniți din ce în ce mai sentimentali și nostalgici. Amintirile plăcute pun stăpânire pe voi și decideți să reluați legătură cu un prieten care v-a greșit. O atitudine pozitivă atrage situații pozitive.

FECIOARA
O excursie programată pentru astăzi sau un drum în afară orașului va fi amânat pentru următoarea săptămâna. Nu va plangeti, pentru că oricum nu va încânta ideea.

Citește și: Cele mai rele femei din zodiac. Ferește-te de ele!

BALANȚA
V-a venit o idee de afaceri și o testați pe apropiați. Încântați de reacțiile lor va puneți pe treaba. Este ceva inovator și interesant.

SCORPION
Acum câteva săptămâni ați făcut o mică investiție și a venit momentul să culegeți roadele. E o zi bună din punct de vedere financiar.

SĂGETĂTOR
Nu aveți stare deloc. Simțiți că urmează să aflați ceva și nu va puteți concentra. Aveți foarte multe de făcut, însă nimic nu va poate capta interesul.

CAPRICORN
Simțiți nevoia că cineva să va tragă de mâna și să va spună că drumul pe care ați luat-o nu este cel bun. Știți asta, însă aveți nevoie de o certitudine. O să se întâmple curând.

VĂRSĂTOR
Zilele trec mult mai repede decât v-ați dori și nu aveți timp să faceți tot ceea ce planuiati. Nu este o rușine să cereți ajutorul apropiaților.

PEȘTI
Relația cu rudele va fi cam tensionată și trebuie să va înarmați cu multă răbdare că să faceți față acestei situații.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 28 iun. 2021, 10:03 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă