Horoscop luni, 17 mai. Un început de săptămână cu peripeții!

Publicat: 17 mai 2021, 08:58 Autor: Elena Life
Horoscop luni, 17 mai. Un început de săptămână cu peripeții!

Începutul de săptămână aduce noi peripeții pentru nativi, astrele fiind extrem de jucăușe în aceste zile și pun la cale tot felul de încurcături. iată ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 17 mai 2021. 

BERBEC
Partenerul de viață pare să fie acum omul care va completează perfect. Ce nu aveți voi, gășiți la jumătatea voastră, deci cel mai bine e să faceți totul împreună.

TAUR
Vine o perioada în care atenția, bună administrare a timpului disponibil și claritatea ideilor sunt vitale pentru a duce totul la capăt cu brio. Adunați-va și gândiți-va unde trebuie să mergeți și ce aveți de făcut de acum înainte!

GEMENI
Trebuie să dați dovadă de concentrare mărită să faceți față provocărilor. Încercați să va adaptați din mers la evenimentele noi.

RAC
Astăzi faceți ceva ce va aduce poziția de lider în grupul vostru. Dar înainte să sărbătoriți nu uitați că odată cu promovarea vin și responsabilitățile mai mari.

LEU
Sunt șanse mari să plecați la drum astăzi, așa că nu pierdeți timpul. Mergeți direct acasă, pentru că aveți de făcut bagaje. Pregătiți-va pentru un weekend pe cinste.

FECIOARA
Faptul că sunteți mereu precauți și foarte atenți la fiecare mișcare pe care o faceți va ajută astăzi să scăpați că prin urechile acului dintr-o încurcătură.

BALANȚA
Este momentul să demonstrați că sunteți o persoană pe care cei din jur se pot baza. Cineva din anturajul vostru are nevoie de ajutor. Înainte să refuzați, amintiți-va că atunci când ați avut nevoie această persoană a fost lângă voi.

Citește și: Horoscop 2021. Femeile răsfățate ale zodiacului. Primesc tot ce își doresc de la viață!

SCORPION

Aveți multe de realizat și puțîn timp la dispoziție. Rugați pe cineva să va ajute, pentru că de unul singur nu puteți duce treaba la bun sfârșit. Să cereți ajutor nu este o rușine.

SĂGETĂTOR
Descoperiți o nouă pasiune, care va ajută să va relaxați. Deși nici nu a început bine săptămâna, va simțiți epuizați. Datorită noii activități o să vedeți cu alți ochi ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

CAPRICORN
Este momentul pentru o schimbare. Renunțați la tot ce este nociv în viață voastră și faceți doar ceea ce va aduce mulțumire.

VĂRSĂTOR
Viață personală va fi pusă pe primul plan și o să petreceți mai mult timp cu partenerul de viață. Acest lucru o să va facă numai bine relației, așa că ar fi o idee bună să repetați din când ceea ce faceți acum.

PEȘTI
Va pregătiți să le întoarceți vizită unor prieteni care va tot invită pe la ei. Ziua va fi mult mai amuzantă decât sperați.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 17 mai 2021, 08:58 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă