Horoscop luni, 14 iunie. Un început de săptămână fabulos!

Publicat: 14 iun. 2021, 10:38 Autor: Elena Life
Horoscop luni, 14 iunie. Un început de săptămână fabulos!

Încă un început de săptămână se întrevede la orizont, însă, de această dată astrele aduc vești mai bune. Efectele eclipsei solare încep să se diminueze, asfel că vă așteaptă o săptămână plină de peripeții. Iată ce v-au rezervat astrele pentru ziua de luni, 14 iunie 2021.  

BERBEC
Sunteți îngrijorați în privina unei situații incerte la locul de muncă. O să fiți promovați sau primiți o nouă sarcina. Indiferent de varianta, voi o să fiți avantajați.

TAUR
Duceți muncă de lămurire cu partenerul de viață în privința concediului. Fiecare va doriți să mergeți într-un loc anume și nu vreți să cedați în favoarea celuilalt. Se anunță o lupta dură.

GEMENI
Va mandriti cu rezultatele din ultima perioada și chiar aveți cu ce. Important este să nu intreceti măsură și să nu exagerați cu laudă de sine.

RAC
Faceți bilanțul resurselor financiare și ajungeți la concluzia că este important să cheltuiți mai puțîn, pentru că se anunță câteva evenimente costisitoare în perioada următoare.

LEU
Vreți să plecați la drum, însă abia în weekend. Cu toate acestea, faceți planuri și bagaje de pe acum. Aveți o lista mare, tocmai pentru a va asigura că nu uitați nimic.

FECIOARA
Trebuie să deschideți bine ochii atunci când se discuta ceva despre carieră voastră. Altfel, să nu va mire când cineva va va reproșa că nu faceți ce trebuie.

BALANȚA
Urmează o perioada excepțională în plan sentimental. Partenerul de viață va da o veste deosebită, ce va face să va schimbați planurile pentru săptămânile ce vin.

Citește și: Horoscop Arab 2021. Află ce zodie eşti şi ce nu știai despre tine!

SCORPION
Primiți o sarcina nouă și nu prea va încânta asta. Nu activitatea în sine va deranjează, ci faptul că se trece peste cuvântul vostru.

SĂGETĂTOR
Aveți atât de multe planuri, încât va impotmoliti când realizați că ați început prea multe și nu aveți timp să le duceți la bun sfârșit.

CAPRICORN
Ziua trece destul de repede și simțiți că nu aveți când să faceți tot ceea ce aveați programat. O să fiți nevoiți să rămâneți peste program pentru a face tot, însă răsplată va fi pe măsură.

VĂRSĂTOR
Lipsa timpului liber va afectează. Dacă nu vreți să întâmpinați dificultăți în relația cu familia, ar fi bine să va faceți un program și să va organizați mult mai bine.

PEȘTI
Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Grabă strică treaba.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 14 iun. 2021, 10:38 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă