Horoscop joi, 4 martie. Surprize neașteptate pe toate planurile!

Publicat: 03 mart. 2021, 16:30 Autor: Elena Life
Horoscop joi, 4 martie. Surprize neașteptate pe toate planurile!

Week-end-ul se apropie cu repeziciune, primăvara a sosit, flori parfumate sunt la tot pasul, parcă îndemnându-ne la zâmbete și voie bună. Iată care este horoscopul rezervat de astre pentru ziua de joi, 4 martie 2021. 

BERBEC
Dimineață va fi lipsită de evenimente notabile, însă pe seară asteaptati-va la o vizită interesantă. Veți află lucruri interesante și utile.

TAUR
Sunteți prinși cu foarte multă treaba și planurile va sunt date peste cap. Aveați de gând să plecați în afară orașului, însă nu va mai fi posibil.

GEMENI
Aveți de luat o decizie. Cântăriți foarte bine variantele pe care le aveți la îndemână pentru ceea ce o să faceți. Abia după ce sunteți 100% siguri, luați o decizie definitivă.

RAC
Ziua va fi una bună din punct de vedere profesional, dar și mai bună din punct de vedere personal. Familia și prietenii va vor vizită și o să petreceți împreună clipe memorabile.

Horoscop

LEU
Ar fi o idee bună să petreceți mai mult timp cu partenerul de viață pentru că în ultima vreme ați fost mai atenți la colegii de birou decât la el.

FECIOARA
Astăzi ar fi indicat să luați legătură doar cu persoane dragi, alături de care va place să petreceți timpul. Pe seară va trebui să faceți un drum în afară orașului sau la cineva care stă departe de voi.

Citește și: Ce zodie ești în horoscopul chinezesc, în funcție de anul nașterii. Tabelul complet

BALANȚA
De dimineață va trebui să faci un drum în scop profesional, iar după amiază va fi rezervată vieții personale. Veți petrece mai mult timp decât de obicei cu familia.

SCORPION
Aveți multă energie și pentru a o consumă va trebui să faceți mai multă activitate fizică decât de obicei. O plimbare prin parc sau puțînă alergare va face toată treaba.

SĂGETĂTOR
Simțiți nevoia de mai multă liniște în viață voastră și pentru asta trebuie să va calmați și să nu mai puneți toate lucrurile mărunte la suflet.

CAPRICORN
Sfaturile unui apropiat va vor prinde foarte bine, dar doar dacă le urmați așa cum trebuie. Va aflați în față unei situații complicate, dar care se va rezolva cu puțînă răbdare.

VĂRSĂTOR
Aveți parte de o mare satisfacție după câteva zile în care nu v-ați putut relaxa. Câțiva prieteni va propun o mică escapadă la munte și acceptați încântați.

PEȘTI
Laudele și admirația voastră față de o persoană stârnește mici discuții în viață de cuplu. Discutați calmi și o să vedeți că e vorba doar de o neînțelegere.

Sursa foto: pexels.com, pixabay.com

Publicat: 03 mart. 2021, 16:30 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă