Horoscop joi, 29 octombrie. O zi plină de realizări mărețe!

Publicat: 28 Oct. 2020, 15:46 Life
Horoscop joi, 29 octombrie. O zi plină de realizări mărețe!

Finalul lunii octombrie se apropie cu repeziciune, iar astrele par că devin mai blânde odată cu venirea frigului. Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 28 octombrie.

BERBEC
Realizați un plan ce va avea succes la locul de muncă. Această reușită se poate finaliza și cu o mărire de salariu.

TAUR
Săptămâna începe extrardinar de bine pentru voi. Toate se aliniază și decurg exact așa cum vă doriți, iar partenerul de viață v-a pregătiți și o surpriză.

GEMENI
Ați ajuns la finalul unui proiect care vă face cinste. Sunteți foarte mândri de voi, iar familia consideră acest lucru ca un test de maturitate.

RAC
Este o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viață. Ați stabilit să faceți în așa fel încât să vă rezervați câteva ore doar pentru voi, iar acum a venit momentul să vă țineți de cuvânt.

LEU
Dacă ar fi să alegeți între o zi satisfăcătoare la locul de muncă și câteva ore în care să stați să vă relaxați cu partenerul de viață, o luați pe a doua fără să stați pe gânduri. Nu o să puteți opta pentru ceea ce vreți, dar o să fiți cu capul în nori astăzi.

FECIOARĂ
Nu este o zi potrivită în care să intrați în discuții contradictorii. Există însă și o parte bună: este posibil să primiți niște bani sau o moștenire.

BALANŢĂ
Reușiți să treceți cu brio peste un hop de care vă temeați. Primiți ajutor din partea unui om pe care vă puteți baza în orice situație.

Citește și: Horoscopul indian. Dezvăluie tot ce nu știai despre tine!

SCORPION
Vreți să impresionați pe cineva și vă dați peste cap pentru că totul să iasă ca la carte. Succesul este garantat dacă urmați pas cu pas tot ceea ce v-ați propus.

SĂGETĂTOR
Preluați inițiativa pentru o activitate în care sunt implicați mai mulți apropiați. Ați obosit să așteptați să se întâmple ceva și de aceea puneți piciorul în prag.

CAPRICORN
Faceți față cu brio veștilor mai puțin bune, însă astăzi nu este un moment bun pentru că toți o să vă contacteze. Dacă simțiți nevoia de puțină liniște, puteți oricând să vă închideți telefonul.

VĂRSĂTOR
Cineva din anturaj nu are încredere în forțele voastre și vă descurajează. Tocmai pentru a demonstra că se înșală munciți extrem de mult, iar rezultatele pozitive nu vor intarzia să apară. Seara o să aveți parte de o mare satisfacție.

PEŞTI
Se ivesc noi oportunități pentru colaborări profesionale pe care ar trebui să le analizați în cel mai serios mod posibil. Altfel, o să regretați că ați lăsat să treacă pe lângă voi o șansă importantă.

Publicat: 28 Oct. 2020, 15:46 Life
Pe aceeași temă