Horoscop joi, 18 martie. Se anunță o zi plină aventuri!

Publicat: 17 mart. 2021, 16:34 Autor: Elena Life
Horoscop joi, 18 martie. Se anunță o zi plină aventuri!

Iată ce ne-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 18 martie 2021. 

BERBEC
Este o zi în care priviți partea plină a paharului. Și cu o așa stare de bine sunt posibile surprize placate, cadouri și întâlniri neprevăzute.

TAUR
Aveți parte de o zi perfectă pentru drumețîi! Fie că e vorba doar de o escapadă de o zi sau de o călătorie mai lungă, va veți întoarce cu bateriile încărcate.

GEMENI
Aveți parte de multă liniște în plan sentimental. Situațiile conflictuale de până acum s-au rezolvat. Nu va rămâne decât să va bucurați de persoană iubita.

horoscop

RAC
Este o zi bună pentru a da un telefon prietenilor vechi pe care nu i-ați mai căutat de multă vreme. E de înțeles faptul că nu mai aveți prea mult timp liber, dar ar fi o idee bună măcar să încercați.

LEU
Ați cam ajuns la fundul sacului în ceea ce privește cheltuielile. Poate că ar fi cazul să acceptați un nou proiect, pentru a suplimenta veniturile.

FECIOARA
Astăzi, mai mult că oricând, sunteți dornici să acumulați informațîi noi. Astfel veți reuși să va aflați la locul potrivit și momentul potrivit pentru un câștig financiar substanțial.

BALANȚA
Minciună și jumătățile de adevăr nu au niciodată picioare lungi. Reflectați asupra celor spuse cuiva drag și remediați situația, cât încă nu e prea târziu.

Citește și: Horosocop Arab 2021. Află ce zodie eşti şi ce nu știai despre tine!

SCORPION
Este una dintre acele zile în care simțiți că trebuie să luați poziție, că situația de la birou nu mai poate continuă în ritmul actual. Ieșirea voastră va avea urmări.

SĂGETĂTOR
Sunteți dornici de a pleca într-o vacanță. Mai aveți răbdare câteva zile, pentru că cel drag pregătește o surpriză. Trebuie doar să îl lăsăți să se concentreze.

CAPRICORN
Sunt puțini cei pe care nu îi doriți în jurul vostru, însă astăzi crește lista. Este vorba un coleg. Vreți să comunicați din ce în ce mai puțîn cu acesta.

VĂRSĂTOR
Ești timpul să dați dovadă de mai multă maturitate. Se întâmplă ceva, și ar trebui să lăsăți latura amuzantă pentru că este necesar să va ocupați de tot cu multă seriozitate.

PEȘTI
O schimbare în bine se arată la orizont. Poate fi vorba despre un nou proiect sau chiar o schimbare de job.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 17 mart. 2021, 16:34 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă