Horoscop joi, 17 septembrie. O zi cu adevărat magică!

Publicat: 16 Sep. 2020, 15:27 Life
Horoscop joi, 17 septembrie. O zi cu adevărat magică!

Astrele au pregătit o zi cu numeroase schimbări, o zi care va uimi câteva zodii, iar expresia „niciodată să nu spui niciodată” este extrem de actuală. Iată ce ne-au pregătit astrele pentru o zi veritabilă de toamnă! 

BERBEC
Sunteți mai sensibili decât de obicei și puteți fi răniti foarte ușor astăzi, mai ales că aveți tendința de a deschide subiecte delicate. Pe de altă parte, simțiți nevoia de a fi admirați, lucru ce se poate întoarce împotriva voastră.

TAUR
În ultima perioadă ați primit extrem de multe promisiuni cu privire la un job pe care îl doriți, doar că nu știți exact când se vor materializa acestea. Este momentul oportun pentru o schimbare în carieră.

GEMENI
Astăzi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru voi, deoarece se pare că ați trecut prin situații delicate în ultima vreme.

RAC
Capitolul amoros vă dă bătăi de cap. Aveți nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi vouă au cu totul alte treburi sau vă solicită numai pentru doleanțele lor personale.

Citeşte şi: Horoscop 2020. Viața sexuală SECRETĂ a zodiilor!

LEU
Aveți foarte multe lucruri de făcut și nu prea aveti idee de unde să va apucati. Cu toate acestea, aveți destulă energie pentru a le finaliza pe toate până la sfârșitul zilei.

FECIOARĂ
Sunteți visători zilele acestea. Faceți o mulțime de planuri pentru perioada care vine și unele chiar se vor concretiza mai repede decât ați fi crezut.

BALANȚĂ
Sunteți îngrijorați în privina unei situații incerte la locul de muncă. O să fiți promovați sau primiți o nouă sarcină. Indiferent de variantă, voi o să fiți avantajați.

SCORPION
Aveți atât de multe planuri, încât vă împotmoliți când realizați că ați început prea multe și nu aveți timp să le duceți la bun sfârșit.

SĂGETĂTOR
Acordați mai multă atenție acțiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strică treaba.

CAPRICORN
Învățați să fiți mai atenți la micile bucurii pe care vi le oferă viața și să nu mai puneți așa mult accent pe lucrurile materiale. E o lecție importantă.

VĂRSĂTOR
Relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a doua a zilei.  Nu este cazul să vă îngrijorați pentru că o rudă o să vă ajute să treceți peste acest moment.

PEȘTI
Va fi o zi de acțiune. Veți umbla mult prin oraș. Partea proastă este că o să fiți epuizați, dar cea bună este că o să rezolvați o mulțime de chestiuni birocratice pe care le-ați amânat multă vreme.

Publicat: 16 Sep. 2020, 15:27 Life
Pe aceeași temă