Horoscop februarie 2020. Astrele ne schimbă viața radical în ultima lună de iarnă!

Publicat: 28 Jan. 2020, 10:23 Life
Horoscop februarie 2020. Astrele ne schimbă viața radical în ultima lună de iarnă!

Ultima lună de iarnă vine cu schimbări radicale în viața unor zodii, ceea ce va duce la răsturnări de situație. Iată ce vă rezervă astrele în luna februarie. 

BERBEC

În luna februarie vei primi veşti neaşteptate de la un prieten de la care nu ai mai auzit nimic de foarte mult timp. Trebuie să înveţi să citeşti printre rânduri mesajele transmise de cei din jur pentru că acestea pot fi reale semnale cu privire la lucrurile care se întâmplă. Încearcă să nu iei nicio decizie până nu cântăreşti situaţiile în care eşti pus.

TAUR

Îţi place să fii în lumina reflectoarelor, iar viaţa ta va fi ghidată în această direcţie, în special începând cu luna februarie. În viaţa de familie îţi doreşti să aduci o schimbare şi începi să fii mult mai responsabil în această privinţă, deşi este ceva ce îţi impui, nicidecum ceva ce te defineşte.

GEMENI

Luna februarie este luna în care veţi negocia cu partenerul planurile de viitor. Deşi faptul că gândiţi la fel vă oferă o satisfacţie de proporţii, vor apărea diferite schimbări care vă vor  da puţin peste cap. Ai posibilitatea de a lămuri unele neînţelegeri mai vechi, dar asta se va întâmpla numai dacă nu vei da curs pornirilor impulsive. Dacă te gândeşti să-ţi schimbi domiciliul sau să faci unele modificări în casă, această lună este momentul propice pentru a iniţia acţiuni în acest sens.

RAC

În prima jumătate a lunii februarie s-ar putea să ai un simţ critic mai accentuat decât de obicei, din cauza ambiţiei tale de a finaliza o lucrare. Spre sfârşitul lunii, echilibrul şi calmul tău vor reveni la normal şi vor exista toate condiţiile să petreci clipe plăcute în compania prietenilor. Se poate vorbi despre această lună ca fiind una în care mintea îţi stă numai la distracţie. Te-ai cam săturat să tot munceşti şi ai vrea o schimbare de ritm.

LEU

Te aştepată un succes nebănuit pe plan profesional şi nu trebuie să eziţi să te implici într-un nou proiect sau să abordezi o nouă manieră de lucru. Atenţie însă să nu te implici în ceva ce este peste puterile tale sau care necesită ajutorul altora. Este momentul să descoperi ”spiritul de echipă” şi în sânul familiei şi să renunţi la a face totul într-un stil propriu. Iniţiativele pe care le vei lua în această lună se vor dovedi utile şi poţi spera la realizări de invidiat, pentru că îţi reuşeşte tot ce-ţi propui. Acest lucru îi cam nemulţumeşte pe unii colegi de la birou, dar nu trebuie să te laşi influenţată de părerile celorlalţi, scrie publika.md.

FECIOARĂ

Ai nevoie de o sumă de bani sau datorezi cuiva o sumă de bani. În cazul în care cauţi o sursă de împrumut, acum sunt şanse să o găseşti. E posibil ca acum să fie momentul manipulării unei sume de bani care are scopul de a te scoate dintr-un impas financiar, dar e posibil ca dobânzile pe care le vei avea de plătit mai târziu pentru asta să fie şi ele la fel de îngrijorătoare ca şi situaţia actuală. După-amiază este posibil să primeşti unele veşti neplăcute, care nu te privesc în mod direct, dar care sunt legate de o persoană cunoscută.

BALANŢĂ

Ai de făcut o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele financiare. Este foarte probabil să ai tot felul de cheltuieli pentru activităţi de divertisment sau pentru a achiziţiona diverse obiecte. Ca de obicei, în această lună vei fi plină de energie, iar creativitatea de care dai dovadă va fi neobişnuit de mare. Este sigur, dacă acum vei face un efort, mai târziu te vei bucura de succese considerabile.

SCORPION

În iubire eşti foarte geloasă şi posesivă, neacceptând ca persoana iubită să-şi risipească atenţiile pentru altcineva, oricine este această persoană. Trăieşti dragostea la cele mai înalte cote, reuşind să fii un partener sensibil şi pasionat, romantic şi plin de energie. Reuşita este de partea ta în această perioadă, deci merită să încerci acum chiar şi cele mai îndrăzneţe proiecte pe care le ai în plan. Există posibilitatea să îţi meargă mai bine decât te aştepţi.

SĂGETĂTOR

Vin veşti excelente care deschid perspective noi către viitor. Poate primeşti un telefon de la cineva din străinătate sau poate chiar te trezeşti la uşă cu musafiri neaşteptaţi, care îţi fac mare plăcere. Ceea ce ajunge în această lună la urechile tale sună promiţător, iar ceea ce decizi începând de astăzi poate să îţi schimbe viaţa în bine. E foarte posibil să cazi în prada unei mari decepţii cauzate de o persoană pe care o credeai foarte apropiată, în care aveai încredere totală şi al cărei suflet ţi se părea fără pată.

CAPRICORN

Este un moment delicat, când treci totul doar prin prisma raţiunii, inclusiv în ceea ce priveşte relaţia ta de suflet. Pentru că analizezi totul, pentru că ai îndoieli în permanenţă în privinţa partenerul, asta s-ar putea să nască o oarecare stare de tensiune care te va face să fii şi mai sceptică, având impresia că cel de lângă tine are ceva împotriva ta şi intenţiile sale nu sunt bune. Cu siguranţă este doar o părere. În această lună vei primi veşti bune, motiv pentru care eşti mult mai tolerantă cu cei de lângă tine.

VĂRSĂTOR

Nevoia de prea mare libertate sentimentală ar putea fi greşit înţeleasă de partenerul de viaţă. Încearcă să fii ponderată în afirmaţii şi să acorzi atenţia cuvenită relaţiilor parteneriale. Atenţia îţi este îndreptată în această lună mai ales către activităţile sociale şi profesionale şi acest lucru te poate face să neglijezi chestiunile domestice.

PEŞTI

În această lună ai parte de o atmosferă excelentă în familie, datorită unui succes care îi priveşte pe toţi cei ai casei. Se anunţă o veste bună pentru viitorul tău alături de cei dragi sau iei o decizie capitală prin care urmează să schimbi viaţa de familie. Este posibil să primeşti unele reproşuri din partea celor dragi şi este indicat să nu te enervezi şi nici să nu tratezi cu superficialitate cele auzite.

 

Publicat: 28 Jan. 2020, 10:23 Life
Pe aceeași temă