Horoscop dragoste, luna aprilie. Care sunt zodiile care au parte de protecția astrelor

Publicat: 06 Apr. 2020, 17:00 Life
Horoscop dragoste, luna aprilie. Care sunt zodiile care au parte de protecția astrelor

Dragostea plutește în aer în luna aprilie. Venus este responsabilă de acest aspect, pentru că va tranzita zodia Gemeni până în luna august. Doar câteva zodii vor avea însă noroc în iubire și vor avea parte de o perioadă plină de împliniri pe plan sentimental.

Aprilie, luna iubirii în 2020

Așa cum știți deja, Venus este planeta iubirii în astrologie și este responsabilă de partea sentimentală, de relații, de plăcere și de grija pe care o avem unul față de celălalt. Este denumită și Micul Benefic, adică este una dintre planetele care influențează pozitiv zodiile. Bineînțeles că acest lucru depinde și de alte caracteristici ale semnelor zodiacale, astfel că fiecare persoană va simți diferit atingerea planetei iubirii.

În luna aprilie, Venus se află în Gemeni și va tranzita această zodie până în luna august. Este un semn bun, pentru că această apropiere va da naștere unor mari pasiuni și unor dorințe arzătoare de a iubi și de a fi iubit. Pentru cei singuri, luna aprilie va aduce mai multe cuceriri și posibil chiar și iubiri la prima vedere. Atenție însă că aceste sentimente sunt doar trecătoare.

De partea cealaltă, cei care și-au găsit deja jumătatea vor avea o perioadă extrem de benefică din punct de vedere al comunicării și al armoniei în cuplu. Nativii care vor să calce strâmb în relație să se gândească de două ori înainte. Aceste infidelități se vor plăti foarte scump în perioada următoare.

5 zodii norocoase în iubire în luna aprilie

Influența lui Venus va fi benefică mai ales pentru 5 zodii. Mai jos vedeți dacă vă numărați printre norocoșii lunii aprilie în ceea ce privește dragostea.

Horoscopul dragostei în aprilie, zodia Gemeni: Nativii acestei zodii vor simți din plin tranzitul lui Venus în semnul lor zodiacal. Vor avea parte de multă iubire și înțelegere în cuplu. Romantismul și pasiunea se vor îmbina perfect în această lună. Și cei singuri vor avea motive de bucurie: o nouă relație bate la ușă.

Horoscopul dragostei în aprilie, zodia Leu: Luna aprilie aduce vești bune și pentru nativii din Leu care sunt încă singuri. Aceștia au mari șanse să-și întâlnească sufletul pereche. Poate fi cineva din cercul apropiat de prieteni.

Horoscopul dragostei în aprilie, zodia Balanță: Venus este guvernatoarea zodiei Balanță, astfel că luna aceasta, când se va afla în Gemeni, va aduce câteva schimbări pe plan sentimental. Nu vă speriați, pentru că veștile sunt bune. Relațiile serioase se pot oficializa, iar cei singuri pot să înceapă un nou capitol, alături de o persoană de care vor fi atrași.

Horoscopul dragostei în aprilie, zodia Săgetător: Și acești nativi se numără printre norocoșii lunii aprilie. Vor începe să se gândească din ce în ce mai serios la întemeierea unei familii alături de iubit / iubită. În plus, persoanele care deocamdată nu se află într-o relație vor avea parte de o surpriză. Se vor îndrăgosti de cineva la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Horoscopul dragostei în aprilie, zodia Vărsător: Dragostea va fi în primul plan și pentru această zodie, în luna aprilie. Sunt șanse de cereri în căsătorie și de ce nu, chiar și de apariția unui copil. Nativii din Vărsător își vor dori să experimenteze și lucruri noi în viața de cuplu.

Publicat: 06 Apr. 2020, 17:00 Life
Pe aceeași temă