Horoscop Berbec 2019. Berbecii isi vor sacrifica viata personala

Publicat: 10 Dec. 2018, 13:17 News 3
Horoscop Berbec 2019. Berbecii isi vor sacrifica viata personala

Anul 2019 va fi unul cu multe incercari pentru nativii din zodia Berbec, care vor fi nevoiti sa faca anumite sacrificii pentru a  obtine ce-si doresc.

Insa vor avea parte si de putin ajutor din partea planetelor Saturn si Jupiter, pentru a putea da curs lucrurilor de o importanta vitala pentru acestia. Berbecii nu trebuie sa uite sa profite de orice oportunitate le apare in cale, chiar daca asta inseamna sa sacrifice viata personala.

Horoscop Berbec 2019

Cariera

Nativii zodiei Berbec vor avea un an bun in privinta carierei. Insa nu trebuie sa se culce pe o ureche, pentru ca vor avea parte de multe obstacole. Curajosi din fire, le vor confrunta fara teama.

Pentru a putea avea oportunitati de castig, nu trebuie sa uite sa comunice cat mai mult, iar pentru asta Jupiter le va fi alaturi. Cei care vor fi cei mai avantajati sunt cei din domeniul artei, vanzarilor si productiei.

Dragoste

Inceputuri si sfarsituri pentru nativii acestei zodii. Viata amoroasa va fi plina de suisuri si coborasuri, insa pentru majoritatea va fi intelegere cu partenerul/partenera.

Pentru cativa dintre cei implicati intr-o relatie nefericita, anul 2019 le va aduce pacea mult necesara si separarea de persoana toxica de langa.

In schimb, pentru cei fara pereche, 2019 ar putea sa le aduca jumatatea mult visata. Unii berbeci au sanse mari de casatorie, insa trebuie sa fie atentie la promisiuni, fiindca unele pot fi false.

Pentru cei cu un trecut dureros, mare atentie, fantomele trecutul pot sa apara, insa asta va da libertatea asteptata.

Bani

Din punct de vedere financiar, berbecii pot sta linistiti, va fi un an cu succes. Insa nu trebuie sa se culce pe-o ureche, fiindca nu vor pica din cer.

Vor intampina obstacole la tot pasul, vor si pierde ceva, insa cu rabdare si inititativa, acestia vor reusi sa rezolve orice. Trebuie sa fie optimisti si sa gandeasca la rece tot.

Pentru cei care au datorii, trebuie sa se bucure, fiindca pana la sfarsitul anului vor scapa de ele.

Sanatate

Nici la acest capitol Berbecii nu se pot plange, fiindca au o sanatate de fier. Uranus va incerca sa le puna piedici, facandu-i mai firavi, insa Jupiter sare in ajutor, protejandu-i.

Chiar daca sunt energici de fel, in 2019 Berbecii vor avea o doza si mai mare de energie si vor putea fi vazuti in tot felul de calatorii.

Atentie totusi la excesele alimentare si sa nu se suprasolicite. Moderatia este cheia pentru a avea o sanatate perfecta si fara complicatii.

Prin urmare, va fi un an plin pentru Berbeci, cu satisfactii profesionale, insa unii isi vor sacrifica viata personala pentru a-si atinge scopurile.

Sursa: horoscop-2019.ro

Publicat: 10 Dec. 2018, 13:17 News 3
Pe aceeași temă