HOROSCOP 2017. Afla ce iti rezerva astrele pana la finalul anului. Varsatorul se imbogateste!

Publicat: 18 Jan. 2017, 11:56 Life
HOROSCOP 2017. Afla ce iti rezerva astrele pana la finalul anului. Varsatorul se imbogateste!

Pentru o mai mare acuratete a previziunilor, citeste si horoscopul pentru zodia din Ascendent!

Berbec

Cariera

Planeta Pluton isi continua si anul acesta mersul prin Capricorn, indemnandu-te la mari transformari in domeniul carierei si al orientarii profesionale. Este un proces care se desfasoara lent, in pasi mici, dar siguri si profunzi! Chiar daca pana la data de 20 aprilie demarezi multe proiecte si incepi sa lucrezi in forta, urmatoarele luni, adica pana la sfarsitul lui septembrie, ti se cere sa reevaluezi tot ceea ce ai realizat, sa schimbi acele elemente care nu functioneaza si sa te repozitionezi fata de ceea ce iti doresti cu adevarat!

Colaborarile, asocierile si parteneriatele sunt un subiect delicat pe tot parcursul anului 2017, mai ales in jurul datelor de 30 martie si 4 august, deoarece si acestea sunt supuse schimbarilor. Este o perioada buna in care sa te detasezi de acele persoane cu care nu mai poti face front comun, cu care nu mai esti pe aceeasi lungime de unda si care nu iti mai sunt benefice pentru viitor. Ai grija insa la modul in care o faci, cu unii oameni poti ajunge la tensiuni majore, la dusmanii sau chiar la procese in instanta!

Datorita aspectelor benefice dintre Uranus, planeta schimbarii, care ramane si in acest an in semnul tau zodiacal si Saturn, planeta stabilitatii, domeniile in care te poti integra cu succes sunt cele ale marilor organizatii, ale corporatiilor, ale grupurilor de oameni ce au pasiuni si inclinatii similare cu ale tale!

Legatura cu strainatatea, acolo unde este cazul, va fi mai stransa sau mai concreta, iar tu poti avea parte de calatorii, de studiu in afara tarii sau de sanse alaturi de oameni ce se afla departe! Totusi, nu pleca la drum intre 6 aprilie si 26 august, atunci cand Saturn este retrograd, ai putea avea parte de unele amanari sau neplaceri!

Un alt domeniu in care poti avea succes este cel al mass-media, al creativitatii, al activitatilor artistice sau cele ce vizeaza copiii, mai ales dupa data de 10 mai incolo, cand linia destinului pozitiv va incepe sa tranziteze si sa activeze aceste sectoare!

Chiar daca este un an in care ai putea castiga, este indicat ca pana in data de 4 mai sa fii cu bagare de seama la cheltuieli si la modul in care iti administrezi banii, deoarece pot surveni unele pierderi sau investitii nereusite. Dupa 11 octombrie, casa banilor, a afacererilor si a mostenirilor va fi bine aspectata de catre Jupiter, planeta norocului si a expansiunii, ceea ce iti va aduce beneficii majore!

O atentionare speciala vine si in domeniul prietenilor si al anturajului, in sensul in care din mai si pana la sfarsitul anului este o perioada in care multe legaturi se vor cerne, iar tu vei avea ocazia de a vedea cine iti este alaturi cu adevarat! Chiar daca vei avea parte si de unele dezamagiri, acest proces te va ajuta sa faci curatenie in jurul tau!

Iubire

Domeniul casatoriei si al parteneriatelor de lunga durata este activat pana in luna octombrie de catre Jupiter, planeta expansiunii, a norocului, dar si a moralitatii, dreptatii si a eticii! Astfel, daca esti singur, in anul 2017 ai toate sansele de a cunoaste pe cineva, de a te indragosti si de a intra intr-o relatie. Pentru cuplurile care sunt de ceva timp impreuna poate fi anul unui pas major inainte, cel al casatoriei, iar pentru cei care au deja verigheta pe deget, o perioada de incercari, reevaluari si teste ale mariajului din care fac parte! Totodata, din luna mai va fi activa si casa iubirii, a romantismului si a pasiunii, moment in care pot aparea unele tentatii, ispite si provocari.

Deoarece in acest an, Venus, planeta iubirii, se va afla in ciclul retrogradarii sale, intorsaturi de situatie, despartiri, intoarceri la relatii mai vechi sau tensiuni ce privesc relatia pot avea loc. Astfel, fii cu bagare de seama intre 4 martie – 15 aprilie, dar si intre 1 iulie – 10 septembrie, atunci cand apele vor fi tulburi si nu lua decizii majore!

Din luna mai incolo este o perioada benefica si aparitiei copiilor sau a unei inclinatii mai mari fata de cei existenti, deci gandeste-te bine la ceea ce iti doresti in acest moment al vietii tale!

Sanatate

Daca anul 2016 a fost unul incarcat si plin de provocari in domeniul sanatatii, iar tu a trebuit sa fii mai atent la corpul tau, odata cu luna mai poti rasufla usurat, deoarece linia destinului negativ paraseste casa bolilor karmice!

Totusi, o avertizare vine in perioada 28 ianuarie – 10 martie, atunci cand Marte, planeta accidentelor si a operatiilor se va afla in semnul tau, dar si intre 5 septembrie si 22 octombrie cand va activa casa sanatatii. Pentru a scapa de probleme, este indicat ca in aceste perioade sa descarci tensiunea si energia acumulata in exces prin sport si activitati energice!

Perioadele in care ti se cere mai multa odihna sau poate chiar o vacanta sunt 1 -7 ianuarie, 9 aprilie – 4 mai, 12 august – 4 septembrie si 6 noiembrie – 23 decembrie!

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Jan. 2017, 11:56 Life
Pe aceeași temă