Horoscop 14 octombrie 2019. Taurii au probleme in plan amoros

Publicat: 14 Oct. 2019, 08:40 News 3
Horoscop 14 octombrie 2019. Taurii au probleme in plan amoros

Horoscop 14 octombrie 2019. Aparențele înșală și de multe ori îndepărtează persoane ce ar fi putut avea o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop 14 octombrie 2019. Berbec

Gemenii sunt tentați să spargă pușculița pentru plăceri de moment, ceea ce este de înțeles, însă situația ar putea scăpa ușor de sub control. Nu ezita să te bucuri de micile plăceri ale vieții, dar evită cu orice preț excesul. La fel de valabil și în viața personală. Ce e prea mult, de la dragoste la ceartă, strică. Ține lucrurile într-un echilibru firesc și te vei putea bucura de toate, fără a suferi pe viitor.

Horoscop 14 octombrie 2019

Taur

Taurii sunt mulțumiți cu ce au realizat în plan profesional, dar simt că undeva, în adâncul sufletului, există un gol pe care nu-l pot ignora. Este posibil ca anumite răni să nu se fi vindecat, în toată agitația de zi cu zi. Sau poate că singurătatea s-a strecurat încet-încet, profitând de faptul că zilele sunt pline de tentații fără sens. Caută să înțelegi ce anume îți lipsește iar problema este pe jumătate rezolvată.

Horoscop 15 septembrie 2019

Gemeni

Gemenii trec prin schimbări majore, chiar dacă ele nu se observă în exterior. Poate fi realizarea faptului că nostalgia după anumite persoane din trecut nu aduce nimic bun sau o etapă a maturizării, când lucrurile capătă sens și claritate, în final. Nu grăbi procesul și nu te feri să îți asculți instincul, dacă simți că trebuie să iei anumite decizii. Unele lucruri nu pot fi rezolvate pe cale logică, oricât de mult te-ai strădui.

Rac

Racii sunt puțin intimidați de o anumită persoană pe care o plac. Există mult mai multe dincolo de fotografiile strălucitoare și o viață ce pare a fi de basm, nu lăsa aparențele să te oprească. Dacă simți că vrei să faci un prim pas, fă-l cu încredere. În cel mai rău caz se totul se poate termina cu un moment stânjenitor și o frumoasă prietenie. În cel mai bun caz, tocmai te-ai ales cu o poveste de dragoste.

Citeste continuarea aici.

Publicat: 14 Oct. 2019, 08:40 News 3
Pe aceeași temă