Horia Moculescu, dezvăluiri dureroase despre fiul pe care l-a pierdut: ”Ionuț n-a văzut cât îl iubesc eu pe el”

Publicat: 31 Dec. 2020, 09:24 Vedete
Horia Moculescu, dezvăluiri dureroase despre fiul pe care l-a pierdut: ”Ionuț n-a văzut cât îl iubesc eu pe el”

Pe fiica lui Horia Moculescu o cunoaște toată lumea, însă puțini sunt cei care știu faptul că celebrului compozitor a mai avut și un băiat care, din nefericire a decedat. În cadrul unui interviu recent compozitorul a vorbit despre moartea unicului său băiat care a încetat din viață în urmă cu 12 ani.

Ionuț, fiul lui Horia Moculescu, a încetat din viață în anul 2008, la vârsta de 31 de ani.

Horia Moculescu a făcut recent declarații dureroase despre dispariția fiului său, despre care povestește că fiica sa, Nidia, a fost extrem de afectată de acest eveniment nefericit.

”Ca tată am suferit mai putin să zicem, dar ea a suferit neaștepat de mult. Ea și-a iubit fratele nespus de mult. Când mor bunicii e normal, când mor bunicii la o anumită vârstă e normal, dar să-ți moară copilul nu e normal!”, a declarat Horia Moculescu, conform spynews.ro.

”Cred că n-am fost suficient de deschis spre el cum sunt față de Nidia. Ionuț n-a văzut cât îl iubesc eu pe el. El n-a apucat să vadă. Îmi pare foarte rău”, a completat binecunoscutul compozitor.

Ce spune fiica lui Horia Moculescu despre relația cu tatăl său

Nidia Moculescu este fiica cunoscutului compozitor Horia Moculescu și a Marianei Moculescu. Este cunoscut faptul că, de-a lungul timpului, bruneta i-a ținut partea întotdeauna tatălui său în scandalurile pe care acesta le-a avut cu fosta sa parteneră.

”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful. De Revelion și de Crăciun vom fi tot împreună, în casă!”, a declarat Nidia Moculescu pentru sursa citată.

Cine este Horia Moculescu

Horia Moculescu s-a născut pe data de 18 martie 1937, în Râmnicu-Vâlcea. Este pianist, interpret vocal, compozitor, moderator și creator de programe TV. Este membru al Uniunii Compozitorilor din România. A compus aproximativ 500 melodii și a luat peste 200 premii. A fost, între altele, realizatorul emisiunii de televiziune “Atenție, se cântă!”, la TVR 2.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 31 Dec. 2020, 09:24 Vedete
Pe aceeași temă