Horia Moculescu a fost transportat de urgență la spital! Compozitorul este suspect de coronavirus

Publicat: 01 May. 2020, 09:08 Vedete
Horia Moculescu a fost transportat de urgență la spital! Compozitorul este suspect de coronavirus

Celebrul compozitor Horia Moculescu a fost transportat la spital, după ce a acuzat simptome speficice coronavirusului.

Horia Moculescu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca, fiind suspect de coronavirus. Celebrul compozitor are simptome specifice virusului, astfel că a fost transportat la unitatea medicală pentru a fi testat. Rezultatele vor ajunge în cursul zilei de astăzi.

Horia Moculescu are 83 de ani și a ajuns pe mâinile medicilor cu stări de rău și febră.

De când a început pandemia, artistul a stat numai în casă. Îngrijorător este că vestitul compozitor mai are și o boală pulmonară, cu care se confruntă de o bună perioadă.

Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, deci 83 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructiv Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a declarat Horia Moculescu, potrivit Spynews.ro.

Horia Moculescu s-a născut pe data de 18 martie 1937, în Râmnicu-Vâlcea. Este pianist, interpret vocal, compozitor, moderator și creator de programe TV.

Este membru al Uniunii Compozitorilor din România. A compus aproximativ 500 melodii și a luat peste 200 premii. A fost, între altele, realizatorul emisiunii de televiziune “Atenție, se cântă!”, la TVR 2.

Publicat: 01 May. 2020, 09:08 Vedete
Pe aceeași temă