Horia Brenciu are de ce să fie mândru. Fiica sa cea mare a împlinit 33 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul

Publicat: 31 mai 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Horia Brenciu este un tătic extrem de mândru. Andreea, fiica sa cea mare, a împlinit recent frumoasa vârstă de 33 de ani, iar artistul nu a ratat ocazia pentru a-i transmite un mesaj emoționant.

„Andreea, fata mea cea mare împlinește azi 33 ani. Aici dansează cu sora-sa mai mică, Mina. Eu nu știu dacă avem o familie de dansatori, dar știu sigur ca sunt fericit sǎ îi pot spune Andreei, în fiecare dimineață: “Buna dimineața, iubire!”. La mulți ani, dragostea lu’ tata”, a scris prezentatorul TV pe Instagram, alături de un videoclip cu două dintre fiicele sale.

Horia Brenciu, un tată nândru și împlinit

Horia Brenciu are patru copii: Andreea, Maria, Mina și Toma. Într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1, la finalul anului 2019, Horia Brenciu a făcut declarații emoționante despre familia lui.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, şi dragul nostru Toma vă salută”, spunea, la acea vreme, prezentatorul TV,

Horia Brenciu nu ratează nicio ocazie pentru a se mândri cu copiii săi, chiar dacă numai Mina, fetița cea mică, este copilul său biologic. Din 2016, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au hotărât să ofere șansa la o familie unui copil, așa că au recurs la adopție.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat, cu ceva vreme în urmă, Horia Brenciu.

foto: social media

Publicat: 31 mai 2024, 10:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×