Horia Brenciu a împlinit astăzi 50 de ani. Ce mesaj i-a transmis soția artistului: „De multe ori râd cu el. De multe ori țip la el”

Publicat: 27 aug. 2022, 19:56 Autor: Camelia Vedete

Horia Brenciu a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 50 de ani. Alice Dumitrescu, soția artistului, i-a transmis public un mesaj, alături de care a atașat o imagine cu ei. Aceștia au împreună o relație de 15 ani.

Horia Brenciu a împlinit astăzi 50 de ani. Horia Brenciu a împlinit astăzi vârstă de 50 de ani. Acesta și-a serbat aniversarea alături de familie, dar și de o mulțime de prieteni. Soția acestuia, Alice Dumitrescu, i-a transmis pe rețelele sociale un mesaj emoționant, în care aceasta i-a declarat partenerul de viață cât de mult îl iubește.

Ce i-a transmis Alice Dumitrecu soțului său

„De multe ori râd cu el. De multe ori țip la el. De multe ori simt fluturi în stomac. De multe ori zâmbesc. De multe ori mă cert cu el. De multe ori îl admir. De multe ori mă surprinde plăcut. Și de cele mai multe ori, il iubesc. Azi a împlinit 50 de ani. La încă 50 magici, iubire!”, a scris Alice Dumitrescu de ziua soțului său.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au o relație de mai bine de 15 ani. Cântărețul este un tată grijuliu și un soț iubitor, astfel că relația lor este mai solida ca niciodată.

Horia Brenciu a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui și spune că Alice este femeia care i-a schimbat total viața. Tot ascesta a declarat că până să aibă o relație cu frumoasa sa soție, aceștia au fost prieteni foarte buni.

„Povestea mea cu Alice are nevoie de o carte. Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat.”, a declarat Horia Brenciu, pentru VIVA.ro.

 

Publicat: 27 aug. 2022, 19:56 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă