Horațiu Mălăele, testat pozitiv cu COVID-19. Celebrul actor se pregătea pentru un eveniment important

Publicat: 25 Sep. 2020, 15:45 Vedete
Horațiu Mălăele, testat pozitiv cu COVID-19. Celebrul actor se pregătea pentru un eveniment important

Horaţiu Mălăele a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Peste doar trei zile, el urma să meargă la Iaşi, pentru a fi omagiat la Gala Serilor Filmului Românesc.

Peste 3 zile, actorul Horațiu Mălăele ar fi trebuit să plece la Iași, la Gala Serilor Filmului Românesc, acolo unde urma să se întâlnească cu mai mulți colegi. Din nefericire pentru acesta, deplasarea va fi anulată, căci marele actor a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit  adevarul.ro.

Horaţiu Mălăele nu se numără printre cei care nu ar ține cont de regulile impuse de autorități și implicit de gravitatea situației în care se află toată planeta, având în vedere că a susţinut o campanie de informare cu privire la riscurile reprezentate de pandemia de coronavirus.

El s-a numărat printre alte celebrităţi din România, precum Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian, care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa” sau „staţi în casă”.

Horaţiu Mălăele este actor, regizor, caricaturist şi scriitor român. S-a născut în satul Tahomir din Târgu-Jiu în urmă cu 68 de ani şi a ajuns la Bucureşti într-un moment de glorie al teatrului românesc. A jucat primul rol în 1974, la Studioul Casandra, intepretându-l pe Fabinard, în spectacolul „Pălăria florentină” de Eugène Labiche, în regia lui Ovidiu Schumacher.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” în 1975, clasa profesor Octavian Cotescu. A continuat apoi să interpreteze roluri pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ, unde a fost încurajat şi promovat de regizoarea Cătălina Buzoianu.

Pe 1 decembrie 2000, Horaţiu Mălăele a primit şi Ordinul național „Pentru Merit” în grad de Cavaler „pentru realizări artistice remarcabile și pentru promovarea culturii, de Ziua Națională a României”.

Publicat: 25 Sep. 2020, 15:45 Vedete
Pe aceeași temă