Hainele pentru copii – cele mai potrivite idei de cadouri pentru micuți

Publicat: 10 Jan. 2022, 13:04 General

Indiferent de ocazie, atât copilașii, cât și părinții se bucură atunci când primesc hăinuțe noi. Una dintre amintirile preferate ale multor copii este când primesc haine noi în preajma sărbătorilor, sau de ziua lor.

În continuare, am dezvoltat un mic ghid pentru tine, astfel încât indiferent ce hăinuțe pentru copii ai alege sa cumperi sau sa daruiesti, acestea să fie atât frumoase, cât și calitative.

Hanorace

Aceste haine pentru copii sunt foarte versatile, ceea ce înseamnă că pot fi purtate cu brio atât în zilele mai răcoroase de primăvară sau vară, cât și toamna sau iarna, în combinație cu hăinuțe mai groase. Realizate din softshell, un material impermeabil căptușit cu fleece și care este rezistent la vânt, hanoracele sunt perfecte pentru o ieșire în natură sau o plimbare casual în oraș. Pentru o libertate mai mare de mișcare, este recomandat ca hanoracele să fie dotate cu fermoar, astfel încât purtarea acestora să fie mai eficientizată.

Având în vedere că protejarea mediului înconjurător a devenit o temă des abordată, este de preferat ca și hăinuțele pentru care optezi să fie prietenoase cu natura și să fie produse într-un mediu etic. Așadar, cel mai bine este să alegi haine pentru copii care nu sunt tratate cu substanțe chimice dăunătoare mediului înconjurător. Astfel, protejezi copilașul atât în prezent, cât și în viitor.

Accesorii

,,Când ai dubii, mai adaugă un accesoriu!”. Când vine vorba despre accesorii și haine pentru copii, însă, acest aspect este strâns legat și de condițiile meteo. Un cadou pe care îl poți face cu ușurință și care are rată crescută de succes este un accesoriu vestimentar, precum o căciuliță. Aducând aspecte practice evidente, căciula este de nelipsit atunci când discutăm despre haine pentru copii. Aceasta protejează copilașul, aducând în același timp un aport de stil la outfitul acestuia. Aceste articole vestimentare pot fi purtate pe toată perioada anului, în funcție de condițiile meteo, dar și de grosimea materialului. Astfel, dacă vrei ca micuțul sau micuța să folosească cu drag cadoul de la tine pe tot parcursul anului, poți opta chiar pentru două căciulițe, cu imprimeuri și de grosimi diferite, pentru ocazii și anotimpuri diferite.

Optează pentru căciulițe fabricate din materiale organice, precum bumbacul. Iar dacă dorești să-i faci o surpriză cu adevărat plăcută princhindelului, unele magazine îți oferă posibilitatea să o și personalizezi cu numele acestuia sau diverse mesaje și simboluri amuzante.

Costume de baie

După cum zice și vorba strămoșească ,,Omul prevăzător își face vara sanie și iarna, car.”, atunci când faci un cadou, poți lua în considerare și haine pentru copii care nu sunt tocmai în sezon. Astfel, poți opta pentru costume de baie chiar dacă afară temperaturile sunt cu minus, sau pentru hanorace căptușite chiar dacă este încă vară.

Costumele de baie sunt un articol indispensabil pentru vacanțele de vară, când piticii iubesc să se bălăcească în mare sau chiar și în piscina din curte. Având în vedere că a sta în apă presupune a sta și în razele soarelui, este recomandat să alegi costume de baie pentru copii cu protecție UV.

Astfel, micuții vor avea pielea protejată și se vor distra în costume de baie confortabile și practice. Poți opta pentru un costum de baie în culori vii, care să reflecte întocmai personalitatea copilașului sau zilele însorite de vară.

 

Publicat: 10 Jan. 2022, 13:04 General
Pe aceeași temă