Gwyneth Paltrow a dezvaluit cum isi mentine pielea luminoasa si intinsa la cei 46 de ani! Secretul vedetei este unul total neobisnuit

30 01. 2019, 10:25

Actrita are in prezent varsta de 46 de ani si de curand s-a recasatorit! Gwyneth Paltrow a povestit cum reuseste sa se mentina in cea mai buna forma, dar si cum isi ajuta sanatatea in mai multe moduri, datorita trucurilor culinare.

Femeia celebra care a fost maritata cu solistul trupei Coldplay are cateva metode ceva mai neconventionale. Ea spune ca printr-un asemenea mod isi scade si tensiunea ateriala, dar si ca previne diabetul zaharat. Ceea ce este cu adevarat impresionant, din punct de vedere medical!

Gwyneth Paltrow, secretul pentru o piele luminoasa!

Vedeta isi ajuta prin trucul sau si pielea sa ramana hidratata pentru mai mult timp. Ceea ce ii confera un aspect sanatos si luminos. Specialistii de la de Chimie si Tehnologie Alimentara din Valencia au confirmat ca metoda folosita de Gwyneth Paltrow chiar da roade!

Mai exact, actrita a dezvaluit ca secretul sau consta in faptul ca obisnuieste sa consume supa de oase, in mod regulat. In mod cert, nu este un preparat pe care sa il punem in aplicare ca truc de infrumusetare.

Gwyneth Paltrow s-a maritat de curand si la cei 46 de ani arata mai bine ca oricand! Celebra actrita se bucura de efectul supei de oase asupra tenului. Ea previne in acest fel si tensiunea sau diabetul de tip II. Totul datorita colagenului si a proteinelor din oase, care blocheaza enzimele ce duc la cresterea tensiunii arteriale. Colagenul este cunoscut pentru efectele sale benefice. Incetineste procesul de imbatranire si deteriorarea pielii, a articulatiilor si a oaselor.

Supa de oase reprezinta un obicei culinar foarte raspandit printre vedetele de la Hollywood, tocmai datorita proprietatilor foarte benefice. A fost supranumit pana si „aur lichid”, si adaugat in diverse preparate culinare pentru a le imbogati gustul sau consumat ca atare.

De obicei, pot fi gatite oasele de porc, dar si cele de gaina sau curcan. Trebuie lasate sa fiarba indelungat, la foc mic, iar atunci cand se raceste supa trebuie sa aiba o consistenta gelatinoasa. Acest obicei de a bea supa in care au fiert oasele s-ar parea ca dateaza din preistorie.

(sursa: people.com)