Grațiela și Andrei Duban, probleme în căsnicie? Primele declaraţii despre divorţ: „Toate cuplurile se despart”

Publicat: 29 sept. 2023, 16:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Grațiela și Andrei Duban formează un cuplu de mai bine de 14 ani. În ultima perioadă s-a zvonit că cei doi ar avea probleme în cuplu. Recent, cuplul a fost prezent la un eveniment monden, ocazie cu care a lămurit informaţiile apărute cu privire la divorţ. Iată ce au declarat.

Graţiela Duban a surprins pe toată lumea după ce a făcut în urmă cu ceva timp declaraţii despre divorţ. Din momentul respectiv au apărut tot felul de speculaţii. În cadrul unui interviu, actorul a făcut câteva precizări menite să pună capăt zvonurilor. Mai exact, Andrei Duban a explicat cum rezistă căsnicia lor după 14 ani.

„De multe ori ironia ne salvează! Autoirionia, autocritica… Este o artă să nu iei în serios problemele, să încerci să le tratezi cu umor, să râzi de ele, dar rămânând, totuși, înfipt în realitate”, a declarat Andrei Duban pentru playtech.ro.

Grațiela Duban, despre divorț. Dezvăluiri pentru prima dată în 14 ani de căsnicie: „Mă sperie ce se întâmplă”
Grațiela Duban, despre divorț. Dezvăluiri pentru prima dată în 14 ani de căsnicie: „Mă sperie ce se întâmplă”

Ce spune Graţiela Duban despre divorţ

Şi Graţiela Duban a avut ceva de spus pe tema acestui subiect. Soţia actorului a mărturisit că declaraţiile sale au fost scoase din context şi interpretate greşit. Are o căsnicie şi o familie fericită şi nu se gândeşte să se despartă de tatăl copilului ei.

„Am dat acum ceva timp un interviu, am fost întrebată ce părere am despre divorțurile din showbiz și am spus că eu cred că oamenii ajung la divorț din cauza lipsei comunicării. A fost scos din context, dar nu se pune problema despre divorț. Doamne ferește!”, a declarat soția actorului.

În continuare, Andrei Duban a recunoscut că este speriat de ideea unui divorţ. În ultima perioadă tot mai multe cupluri ajung să se despartă, însă actorul a mărturisit că nu este şi cazul lor.

„Încercăm să rămânem normali și cu picioarele pe pământ… Ne sperie, recunosc că mă sperie că în jurul nostru toate cuplurile se despart. Băiatul are 11 ani, noi suntem împreună de 14 și sper să mai băgăm încă 14 ani și mai mult împreună”, a mai spus Andrei Duban.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 sept. 2023, 16:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×