Giulia: ”Avem o relație cu suișuri și coborâșuri. Nu reușim să ne plictisim vreodată!”

Publicat: 26 Mar. 2018, 23:00 Vedete

Giulia este, fără doar și poate, unul dintre cei mai ”constanți” artiști de la noi.

Lansează piese de succes, dar este și un vlogger cu experiență, deja. Interesați să aflăm mai multe despre ce-a mai făcut artista în ultima vreme și ce are de gând să facă  în continuare, am stat de vorbă în exclusivitate pentru ciao.ro.

Piesă nouă, acum, ce ne spui despre ”Îmi da fiori„?
“Îmi dă fiori” este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiție. “Îmi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești, dar cel mai mult te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac.

Ție ce-ți dă fiori în viața ta particulară?
Fiori îmi dau îmbrățișările copiilor mei, fiecare atingere a soțului meu, momentele petrecute pe scenă. Sunt o norocoasă!

Pe lângă activitatea care te-a consacrat, cum ar suna o afirmație absolut comunistă, ești activă în zona vloggingului. De ce ai simțit să construiești această platformă?
Vlogul BADASSMOM a pornit de la secțiunea cu același nume de pe www.mygiulia.ro. Mi-am dorit foarte mult să fac un adevărat brand din Badassmom și așa s-au născut și colecțiile de tricouri, împreună cu Tshirt Factory, și brățări împreună cu Flash Jewels. Vlogul este doar cea mai simplă modalitate prin care am vrut ca oamenii să mă cunoască exact așa cum sunt în viața de zi cu zi. BADASSMOM nu e un vlog despre părinți și copii, este un vlog personal al unei femei care se simte bine în pielea ei, care face cu pasiune absolut totul, care își iubeste familia și cariera și care muncește neîncetat să poată menține un echilibru între acestea.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Mar. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă