Giulia: ”Avem o relație cu suișuri și coborâșuri. Nu reușim să ne plictisim vreodată!”

Publicat: 26 mart. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Giulia este, fără doar și poate, unul dintre cei mai ”constanți” artiști de la noi.

Lansează piese de succes, dar este și un vlogger cu experiență, deja. Interesați să aflăm mai multe despre ce-a mai făcut artista în ultima vreme și ce are de gând să facă  în continuare, am stat de vorbă în exclusivitate pentru ciao.ro.

Piesă nouă, acum, ce ne spui despre ”Îmi da fiori„?
“Îmi dă fiori” este o piesă de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima audiție. “Îmi dă fiori” te face să dansezi, să zâmbești, dar cel mai mult te va face să te gândești la momentul în care ai simțit fluturi în stomac.

Ție ce-ți dă fiori în viața ta particulară?
Fiori îmi dau îmbrățișările copiilor mei, fiecare atingere a soțului meu, momentele petrecute pe scenă. Sunt o norocoasă!

Pe lângă activitatea care te-a consacrat, cum ar suna o afirmație absolut comunistă, ești activă în zona vloggingului. De ce ai simțit să construiești această platformă?
Vlogul BADASSMOM a pornit de la secțiunea cu același nume de pe www.mygiulia.ro. Mi-am dorit foarte mult să fac un adevărat brand din Badassmom și așa s-au născut și colecțiile de tricouri, împreună cu Tshirt Factory, și brățări împreună cu Flash Jewels. Vlogul este doar cea mai simplă modalitate prin care am vrut ca oamenii să mă cunoască exact așa cum sunt în viața de zi cu zi. BADASSMOM nu e un vlog despre părinți și copii, este un vlog personal al unei femei care se simte bine în pielea ei, care face cu pasiune absolut totul, care își iubeste familia și cariera și care muncește neîncetat să poată menține un echilibru între acestea.

Giulia Huidu, totul despre relatie

Giulia Huidu, totul despre relatieCu ce se „ocupă” vloggul tău? Ce ne recomanzi să urmărim din el?
Vlogul meu e un reality despre viața mea. Acolo sunt mai sinceră decât am fost vreodată în viața mea. Episoadele cu copiii mei sunt absolut savuroase, iar tachinările dintre mine și soțul meu fac deliciul subscriberilor noștri. Altfel, soțul meu a devenit extrem de iubit și acum mă și ceartă dacă trec 2 zile și nu ne filmăm.

Care este cel mai bun sfat profesional pe care l-ai primit și de la cine?
Am primit tot timpul sfaturi însă cel mai important a fost să învăț să am încredere ca tot ce voi face din suflet va avea succes.

Dar cel mai bun sfat personal?
Să trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Cum te-ai descrie ca și mamă?
Tind să cred că sunt o mamă cool, o mamă prietenă cu copiii ei și prietena lor cea mai bună.

Giulia Huidu, totul despre relatieCare sunt lucrurile pe care ar putea să le facă cei mici care să te facă să te simți cu adevărat dezamăgită?
Absolut nimic.

Ești psiholog de meserie, hai să vorbim puțin despre părinții de astăzi și cum aleg ei să-și crească micuții. Din ce categorie de părinți faci parte: relaxați sau stricți. Cum îți crești copiii?
Eu sunt o mămică relaxată și îmi doresc să am niște copii fericiți și mereu cu zâmbetul pe buze. Nu vreau să îi limitez în niciun fel, vreau să descopere singuri lucruri, să învețe să trăiască frumos.

Cât de implicat este soțul tău în creșterea celor doi copii?
Soțul meu este extrem de implicat și se descurcă de minune. De altfel, soțul meu stă cu cei mici de fiecare data când eu sunt plecată la evenimente sau la concerte.

Giulia Huidu, totul despre relatieȘtii, apropo de asta. În momentul în care apar copiii în viața unui cuplu, lucrurile ajung să nu mai stea foarte ok între cei doi parteneri. Cum ai reușit să treci de etapa asta?
Noi formăm un cuplu absolut normal și avem o relație cu suișuri și coborâșuri, cu sare și piper și probabil de asta nu reușim să ne plictisim niciodată. Viața cu doi copii nu e deloc ușoară însă dacă ești bine organizat reușești să duci la bun sfârșit toate taskurile.

Trecem puțin din zona asta de parenting și ne ocupăm de femeia Giulia. Cum are ea grijă de ea?
Giulia are grijă să își petreacă în fiecare zi măcar jumătate de oră doar cu ea însăși, în liniște. Așa reușesc să îmi încarc bateriile, să mă detașez de griji și să mă liniștesc. Singurul răsfăț pe care mi-l permit este să merg la masaj o dată la două săptămâni.

Giulia Huidu, totul despre relatie

Giulia Huidu, totul despre relatieCare sunt lucrurile/situațiile care te fac fericită, împlinită?
Găsesc ceva pozitiv în orice lucru pe care îl fac. Acum ceva timp am decis că îmi doresc să trăiesc frumos fiecare clipă și că fericirea o pot găsi chiar și acolo unde altcineva nu o poate vedea.

Ești o femeie activă… Cum îți gestionezi timpul, astfel încât să ai timp pentru toți și pentru toate?
Păi dorm destul de puțin și cam atât.. în rest încerc doar să mă organizez cât pot de bine și să prioritizez tot ce am de făcut.

Giulia Huidu, totul despre relatieDacă ar fi să dai un titlul vieții tale de acum, cum ar suna el?
Nu m-am gândit la asta, dar aș putea să-l schimb mereu, pentru că se întâmpla multe lucruri în viața mea.

Ne apropiem de Paște. Ce planuri ai pentru perioada asta?
Probabil că vom petrece zilele de Sărbătoare acasă cu familia ca în fiecare an. Am concerte și înainte, și după Paște, așa că va fi o gură de aer timpul petrecut acasă.

Ce înseamnă această sărbătoare pentru familia ta?
Fiecare Sărbătoare are tradițiile ei pe care le respectăm în fiecare an, dar Paștele e despre liniște sufletească, despre dragostea față de ceilalți și despre familie.

Ești gospodină sau preferi să apelezi la ajutor atunci când vine vorba despre pregătiri. Știu că de masa de Crăciun, întotdeauna, tu te ocupi 😀
Mai mult ca sigur că și de Paste voi găti. Iubesc să fac asta, chiar dacă îmi mănâncă destul de mult timp, gătesc de drag și cu multă dragoste, mai ales când știu că preparatele mele sunt atât de apreciate de familie și prieteni.

Publicat: 26 mart. 2018, 23:00 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă