Gina Pistol, tot adevărul despre divorțul care a marcat-o. S-au judecat pentru custodie

Publicat: 02 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa General

Cine sunt părinții Ginei Pistol. Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva săptămâni, fosta prezentatoare tv și-a unit destinele cu Smiley. Cei doi au împreună o fetiță minunată, Josephine, în vârstă de doi ani. Puțini sunt cei care știu că părinții Ginei Pistol au divorțat când vedeta avea doar șase ani. Iată cine sunt aceștia și care a fost motivul pentru care s-au despărțit!

Cine sunt părinții Ginei Pistol. Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită. Fosta prezentatoare TV s-a retras de pe micile ecrane pentru a se dedica familiei, si mai ales fiicei sale, Josephine. Vedeta TV a devenit mamă pentru prima oară în 2021, când a adus-o pe lume pe fiica ei. Gina Pistol este căsătorită cu Smiley.

Cine sunt părinții Ginei Pistol. Soția lui Smiley a declarat în nenumărate rânduri că a suferit foarte mult în copilărie după ce părinții săi au divorțat. Vedeta TV avea doar șase ani când mama și tatăl ei au decis să meargă pe drumuri separate. Iată cine sunt cei care i-aud at viață Ginei Pistol!

Cine sunt părinții Ginei Pistol

Gina Pistol are o familie frumoasă alături de Smiley. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni, după șase ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță, Josephine, iar fosta prezentatoare TV este foarte fericită. Cu toate astea, Gina Pistol a dezvăluit că în copilărie a suferit foarte mult după ce părinții săi au divorțat. Vedeta TV avea doar șase ani când aceștia s-au despărțit. Gina a vorbit despre acest subiect în podcastul „Fain și simplu’, realizat de Mihai Morar.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment’, a declarat vedeta.

Gina Pistol: „Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii”
Gina Pistol a mai spus că după despărțirea părinților săi a suferit foarte mult. Ea și fratele său au rămas în grija mamei sale, care a fost nevoită să muncească pentru a-i crește. După divorț, Gina Pistol nu a mai păstrat legătura cu tatăl ei, iar în prezent, relația lor nu este apropiată.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul «tată» nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta„, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol, crescută de bunica ei

Gina Pistol a făcut crescută de bunica ei. La trei zile după ce a fost născută, vedeta tv a fost dată în grija bunicii, pentru că mama ei a fost nevoită să muncească. După venirea pe lume a fratelui ei, Gina Pistol a revenit în grija mamei, dar bunica sa a avut mereu girjă de ea.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărțiți. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani.’, spunea bunica Ginei Pistol în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 02 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa General
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×