Gina Pistol si Smiley, impreuna la mare! Cei doi indragostiti s-au afisat impreuna, fara retineri VIDEO

Publicat: 30 Apr. 2018, 23:00 Vedete

Sezonul estival 2018 a pornit pe data de 28 aprilie si toate vedetele din Capitala au dat fuga in Mamaia.

Gina Pistol si Smiley, impreuna la mare! Dupa ce v-am dezvaluit in 2017, in exclusivitate, ca Gina si Andrei se iubesc, acum va prezentam primele imagini cu cei doi, in Mamaia. Cele doua vedete de Capitala au dat startul sezonului estival 2018 alaturi de prieteni. El cu munca, ea pusa pe distractie!

Smiley a fost insarcinat cu datul startului la distractie pe Litoral. Cantaretul a avut un concert de zile mari intr-un club de fite din Mamaia. Dar nu va ganditi ca a muncit toata ziua sau toata seara. Nu, nu!

Dupa o cantare scurta, Smiley a avut tot weekendul liber pentru a petrece alaturi de femeia pe care o iubeste. Si anume Gina Pistol, iubita pe care o are din 2017 si care deja doarme des la el. Aproape ca e mutata. Si ai putea sa juri ca e casatorita la ce a facut AICI pentru Smiley!

Dupa cum spuneam, Smiley a sustinut un super concert pe Litoral. Dupa ce a terminat cantarea, s-a intalnit cu noua aleasa a inimii sale. Au petrecut pana in zori, iar a doua zi au luat-o de la capat. Si nu pe clubareala, ci pe relax!

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Apr. 2018, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă