Gina Pistol și Smiley, despre despărțire. Ce a avut de spus prezentatoarea TV: „Lipsea mult de acasă”

Publicat: 01 mart. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Gina Pistol și Smiley au fost la un pas de despărțire în trecut. Cei doi nu s-au înțeles din cauza carierelor și pentru că erau mai mult separați decât împreună.

Gina Pistol a povestit într-un vlog recent cum a fost relația lor la început. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a dorit de multe ori să se despartă pentru că Smiley era mereu plecat. Cu toate acestea, își dorea o familie lângă el și a învățat ce este răbdarea. Mai mult, Gina Pistol declară că atunci când se uită la fiica lor, Josephine, se bucură că a rămas în această relație.

Gina Pistol și Smiley, despre despărțire

Smiley: Nu știu cum m-a ales Gina pe mine, dar să spună ea.

Gina Pistol: Eu pur și simplu am simțit. Pur și simplu am simțit că el o să fie. Relația noastră nu a fost o relație… adică a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu trebuia mereu să știu care este următorul pas ca să îmi ofere mie un confort emoțional, să zic așa. În relația cu Andrei a trebuit să lucrez și eu la asta, cum și el a trebuit să lucreze la anumite părți ale lui. Am învățat ce este răbdarea în relația asta, la început.

Ce a avut de spus prezentatoarea TV

Smiley: Încă învață.

Gina Pistol: Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună.

Smiley: E mai impulsivă.

Sursa foto: social media

Publicat: 01 mart. 2024, 10:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă