Gina Pistol si secretul frumusetii sale! Ce face sa arate bine la 37 de ani

Publicat: 02 Jun. 2018, 16:21 News 3

Actuala iubita a lui Smiley arata demential si nici nu isi tradeaza varsta! Ginuta e o bomba sexy!

Gina Pistol si secretul frumusetii sale! Vedeta tv a marturisit care sunt alimentele pe care le-a exclus din dieta sa. Prezentatoarea de la Antena 1 a recunoscut ca face mult sport in ultimii ani. Asta a ajutat-o la tonifiere si mentinere. In plus, a slabit si acum arata din ce in ce mai bine.

Câte kilograme te-ai îngrăşat cel mai mult şi cum ai reuşit să scapi de ele?

Gina Pistol: Cel mai mult m-am îngrăşat 5 kilograme, iar asta din cauza unui tratament medical, dar pentru că sunt foarte mică de înălţime s-au văzut imediat. Am scăpat de ele în timp…şi cu multă răbdare. Am încercat să mănânc mai puţin, regulat, să nu mă abat de la programul meu.

CSID: Cum te menţii?

Gina Pistol: Fac sală de trei ori pe săptămână şi respect rutina de exerciţii pe care o am în ziua respectivă, dar în acelaşi timp sunt conştientă şi de faptul că alimentaţia este foarte importantă. Nu poţi obţine rezultate în sală dacă nu ai un regim alimentar echilibrat, care să îţi susţină efortul fizic.

Gina Pistol si secretul frumusetii sale! Ce face sa arate bine la 37 de aniCSID: Mergi la sală? Ce parte a corpului lucrezi cel mai des?

Gina Pistol: Am avut un an plin, cu filmări, deplasări prin ţară, nopţi nedormite. De fiecare dată când am avut timp am fugit la sală. Am o rutină de exerciţii pe care o respect. Lucrez părţi diferite ale corpului în funcţie de ce mi-am programat pentru ziua respectivă. Dacă mergi la sală constant şi eşti motivat, rezultatele nu vor întârzia să apară. Eu m-am apucat de exerciţiile recomandate de Carmen Fitt, care mi-a demonstrat cât de eficiente sunt antrenamentele personalizate de ea. Mă bucur extrem de mult că am cunoscut-o pe Carmen, încă de când îi urmăream activitatea pe conturile de Instagram şi Facebook eram uimită de rezultatele pe care le obţinea cu persoanele pe care le antrena.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Jun. 2018, 16:21 News 3
Tags:
Pe aceeași temă