Gina Pistol, primele declaraţii despre botezul fiicei sale: „Micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte…”

Publicat: 22 iun. 2021, 15:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bucurie mare pentru Gina Pisol şi Smiley! Cei doi au trăit cele mai intese emoţii în weekend-ul care tocmai a trecut la unul dintre cele importante evenimente din viaţa lor: botezul micuţei Josephine. Vedetele au petrecut în stil mare, alături de familie şi de cei mai apropiaţi prieteni.

Gina Pistol a făcut primele declaraţii despre marele eveniment. Frumoasa blondină a mărturisit faptul că a fost extrem de emoţionată şi a avut lacrimi în ochi pe tot parcursul slujbei de creştinare.

“Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a spus Gina Pistol.

După momentul emoţionant şi unic prin care au trecut, Gina Pistol și Smiley s-au asigurat că petrecerea dată în cinstea micuței o să fie una perfectă, așa că după ceremonia de la biserică aceștia au mers alături de invitați într-un loc foarte special din Capitală.

Unde a avut loc marele eveniment

La petrecerea restrânsă, dar organizată cu bun gust, au luat parte invitați de top, printre care Jean Gavril, Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian, Jo și Juno, Irina Voinea și mulți alții. Deşi, Gina Pistol și Smiley au încercat să fie cât se poate de discreți, s-au asigurat de faptul că totul va avea loc într-o locaţie de vis, iar invitaţii vor petrece alături de ei, clipe de neuitat.

„Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă.”, au declarat surse apropiate de cântăreț pentru Click!.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 22 iun. 2021, 15:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă