Gina Pistol, nerăbdătoare să își cunoască fetița: ”Mi-am pregătit geanta pentru maternitate”

Publicat: 01 Mar. 2021, 15:31 Vedete

Gina Pistol se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Frumoasa blondină a dezvăluit faptul că este nerăbdătoare să își cunoască micuța, ba mai mult decât atât este pregătită pentru a se duce în orice moment la maternitate.

Gina Pistol traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa. În curând urmează să își țină primul bebeluș în brațe, iar pentru că este nerăbdătoare ca acest moment să vină, prezentatoarea TV a început deja pregătirile pentru când va merge la maternitate.

Pe lângă bagajul cu lucrurile necesare, atât pentru ea, cât și pentru micuță, GinaPistol  a pregătit și kit-ul pentru recoltarea celulelor stem.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei pe InstaStory, potrivit a1.ro.

Ce nume au ales Gina Pistol și Smiley pentru fetița lor

În așteptarea marelui eveniment, cei doi au pregătit terenul pentru venirea pe lume a fetiței lor: au luat cărucior, scaun de mașină, pătuț și au reamenajat un spațiu pentru camera copilului.

Totodată, Smiley spune că e emoționat și că s-au consultat în privința numelui, dar îl vor dezvălui după ce Gina va naște.

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță. Sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă. Abia aștept să o țin în brațe. Sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a zis Smiley într-o emisiune TV.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 Mar. 2021, 15:31 Vedete
Pe aceeași temă