Gina Pistol, emoționată pâna la lacrimi. Gestul făcut de frumosa blondă pentru fetița ei

Publicat: 11 Jan. 2021, 09:26 Vedete
Gina Pistol, emoționată pâna la lacrimi. Gestul făcut de frumosa blondă pentru fetița ei

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți pentru prima oară în luna februarie a anului care urmează. Gina Pistol i-a cumpărat fetiței sale prima hăinuță, o rochiță din denim.

Îndrăgita prezentatoare TV mărturisește că nu s-a putut abține când a văzut-o și a cumpărat-o chiar dacă nu i se va potrivi mărimea, în primele luni de viață.

„Vreau să vă arăt ceva, dar să nu râdeți de mine (arată hainuța fetiței). Este pentru un an, dar pe cuvântul meu, nu m-am putut abține. Deci nu ai cum la așa ceva, mă! Mai am puțin și iau pentru 7 ani, pentru 14 ani. Ce frumoase sunt hăinuțele pentru copii! Sper să nu fiu genul acela de mamă care să cumpere așa ca nesătula”, spune Gina pe instastory.

Gina, o viitoare mămică fericită

Gina vorbește deschis despre anumite situații pe care le întâmpină în sarcină și este extrem de bucuroasă că a avut șansa de a rămâne îsărcinată, deși medicii i-au spus că este imposibil.

„Băi, și nu vreau să vă stresez cu toate discuțiile mele despre a fi însărcinată și despre copii, însă sunt și eu foarte fericită că trăiesc minunea asta! Mai ales când mi s-a spus că n-am șanse să trăiesc așa ceva”, spune Gina.

Admiratorii Ginei sunt foate încântați de tot ceea ce prezentatoarea TV le arată și așteaptă și ei, la rândul lor, momentul când Gina Pistol o va aduce pe lume fetița pe care o poartă în pântec.

Sursa foto: Arhiva Ciao, Istagram Gina Pistol

Publicat: 11 Jan. 2021, 09:26 Vedete
Pe aceeași temă