Gina Pistol, cu ochii în lacrimi la TV! Din păcate a murit mult prea devreme: „Îmi pare rău de Mădălina și de fetița lor. Drum bun”

Publicat: 01 nov. 2022, 11:07 Autor: Camelia Vedete

Gina Pistol, cu ochii în lacrimi la TV!  Gina Pistol și jurații de la Chefi la cuțite au fost nevoiți să revadă filmările de la show-ul culinar, cu lacrimi în ochi.

În ediția din 31 octombrie, Nosfe a fost văzut pe micile ecrane alături de soția lui Mădălina Crețan. Asta după ce chef Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta pentru a aduce patru concurenți în show-ul culinar de la Antena 1.

Gina Pistol, cu ochii în lacrimi la TV!

Telespectatorii au putut să îl revadă pe regretatul artist pe micile ecrane, care s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni. La șase luni de la filmări, Gina Pistol și jurații sunt vizibil afectați de pierderea artistului. Astfel, cei patru au făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi la Chefi la cuțite.

„Acum șase luni filmam emisiunea care se va difuza în seara asta. Atunci ni se alătura Nosfe, un băiat foarte bun, foarte sociabil. Nu-mi vine să cred, acum șase luni filmam, ne distram, râdeam, glumeam, rămân fără cuvinte, apoi am auzit că nu mai este.”, a declarat chef Sorin Bontea.

„Nu pot spune ca l-am cunoscut foarte bine, dar Nosfe a fost un baiat tare fain. Am apreciat la el faptul ca vorbea frumos cu toata lumea. Era foarte respectos, ma uitam la cât de mult bun simt are. Îmi pare rău de Mădălina și de fetița lor. Drum bun, Nosfe!”, a declarat Gina Pistol cu ochii în lacrimi, la Chefi la cuțite.

Ce au găsit medicii pe corpul lui Nosfe: „Era întins în sufragerie și…”

Este șoc în showbizul din România! Nosfe a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, imediat după ce a susținut un concert cu colegii de trupă.

Nosfe a fost prezent sâmbătă seara la un concert. Acolo părea că totul este în regulă. După eveniment s-a dus acasă și acolo s-a întâmplat tragedia. Artistul a fost găsit în sufragerie de soția sa. Pe corpul rapperului nu existau urme de violență, scrie g4media.ro.

Poliția Ilfov a transmis un comunicat în urma morții celebrului rapper

”La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență. Unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. Citește continuarea aici.

Publicat: 01 nov. 2022, 11:07 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă