Gina Matache și-a „altoit” fiica! Declarații incredibile: „Am fost altfel de mamă pentru Oana”

Publicat: 06 apr. 2023, 13:26 Autor: Camelia Vedete

Gina Matache și-a „altoit” fiica! Declarații incredibile: „Am fost altfel de mamă pentru Oana”.

Gina Matache a recunoscut că și-a „altoit” fiica, Delia, în timp ce Oana, sora mai mică a cântăreței, a fost tratată cu mai multă delicatețe.

„Copilul chiar dacă greșește, că de aia e copiul tăul, nu sări pe el, nu-l căsăpi, că și eu am făcut prostia asta. A început lumea să se mai deschidă, să se schimbe ideile. Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia. Știi, ăsteia i-ai dat o palmă, pe mine m-ai…

Îmi pare rău, nu aș fi vrut. Nu aveam răbdarea necesară să stau să îi explic că stai să vezi, că o fi, că o păți.

De multe ori mă întreabă lucruri sau aud oameni în spate șușotind. Uneori mă crispez, dar cele mai dese sunt, într-adevăr, felicitările. Îmi spun că am un copil extraordinar și mă mândresc foarte mult cu asta”, a declarat Gina Matache

Răzvan Miheț i-a luat copiii Oanei. Gina Matache este în culmea fericirii și a făcut petrecere

Gina Matache este în culmea fericirii, după ce ginerele ei, Răzvan Miheț, a luat copiii de la Oana. Artista a dat o petrecere în cinstea nepoțelului.

Gina Matache a dorit să își sărbătorească nepotul la un restaurant. Pe data de 17 martie, acesta a împlinit 4 ani. Așadar, artista a dat o petrecere mare împreună cu prietenii și cu ginerele Răzvan Miheț.

Oana Matache și nou iubit, Radu Siffredi, nu au participat. Mai mult, nici Delia nu a fost prezentă. Ea a preferat să își petreacă ziua de duminică, alături de soț, la o plimbare.

Cu toate acestea, Gina Matache a fost extrem de fericită și acest lucru se observă din InstaStory-urile postate pe contul personal.

Gina Matache nu acceptă noua relație ai fiicei sale, Oana!

Gina Matache nu acceptă noua relație ai fiicei sale, Oana! Mai mult, l-a făcut praf pe noul iubit, Radu Sifredi și dorește ca Oana Matache să se împace cu tatăl copiilor, Răzvan Miheț.

Gina Matache a postat pe pagina personală de Instagram o poză cu noul iubit al fiicei sale Oana. Lângă fotografie a scris „aveți grijă ce psihiatru alegeți”. Mai mult, mama Deliei și a Oanei a spus că fiica ei nu este încă divorțată și vrea să îi deschidă ochii, însă ea nu vorbește cu familia și refuză orice sfat.

„Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează! (…)

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie.Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit”, a transmis Gina Matache.

Oana Matache confirmă divorțul de Răzvan Mihuț! Care este motivul separării + Cine este noul iubit: „Toxicitatea poate veni din multe părți”

Oana Matache a confirmat divorțul de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț. În plus, sora Deliei are un nou iubit. Cei doi s-au mutat deja împreună.

Oana Matache a făcut primele declarații despre despărțirea de soțul ei, dar și despre relația cu Radu, noul iubit.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața. „Vreau să mă mut cu doi copii singură”. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr.

Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta. „Cum să divorțezi, din moment ce nu te bate”. Toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu. Înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei. Și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo”, a spus Oana Matache, potrivit libertatea.ro.

Citește tot articolul aici.

Publicat: 06 apr. 2023, 13:26 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×