Gică Giurcă, cunoscutul cântăreț de muzică populară din Gorj, a murit la doar 41 de ani. Era ținut în viață doar de aparate, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor

Publicat: 20 nov. 2023, 13:45 Autor: Alina Nistor News

Doliu în lumea muzicii populare! Gică Giurcă, un cunoscut artist din Gorj, a murit la doar 41 de ani după ce săptămâna trecută a încercat să-și ia viața. 

Gică Giurcă, artistul de 41 de ani din Iezureni, care s-a spânzurat, vineri, și-a dat ultima suflare duminică seara, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Joia trecută, bărbatul a încercat să se sinucidă.

Suferea de depresie și era măcinat de gânduri negre, după ce soția lui a decis să pună capăt căsniciei. Cei doi aveau împreună două fete, iar femeia a vrut să locuiască cu ele după despărțire. Gică Giurcă era extrem de atașat de fiicele sale și îi era greu să nu le mai vadă zilnic. Și-a refăcut viața, dar depresia a pus stăpânire pe el și a decis să-și pună capăt zilelor.

Bărbatul era în apel video cu iubita sa, și ea cântăreață de muzică populară, înainte de a se spânzura. Femeia a încercat să îl oprească să facă acest gest necugetat, dar a fost prea târziu. De asemenea, Gică Giurcă a postat un ultim mesaj pe contul său personal de Facebook în care își cerea iertare de la familie și apropiați înainte de a se spânzura.

Mesajul transmis de fiica lui

După moartea fulgerătoare a artistului, curg mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Familia și apropiații nu-și pot reveni din șocul suferit: „Dumnezeu să te ierte, iubirea mea. De ce ne-ai lăsat singure, tu erai un om plin de viață, nu știu de ce ai facut chestia asta. Te iubesc și te voi iubi toată viața / Dumnezeu a vrut să le cânți îngerilor!!! De azi ne-ai lăsat doar cu amintiri!!! Dumnezeu să te ierte, om blând!!! / Dumnezeu sa te ierte Gică Giurcă, sa te odihnească în pace. Sincere condoleante tuturor celor apropiați lui și familiei îndurerate! / Dumnezeu să te odihnească Gică, de multe ori ne-am delectat cu melodiile tale. Drum lin prieten drag, de acolo de sus să te gândești la noi. Amin”.

Și fiica lui a transmis un mesaj dureros după moartea părintelui ei.

„Mult prea de vreme și nu că așa ai vrut tu, că așa devenisei, un om care nu își mai vedea viața ca fiind un lucru bun, mult prea târziu ca să mai putem face ceva ca să te putem ajuta. Ai vrut sa fi lângă Mamaia, dar nu te-ai gândit că Mamaia nu ar fi fost bucuroasă să te vadă așa, mult prea târziu ca să mai vezi cui îi pare rău și cui nu. Ai fost mereu un om bun si toată lumea vedea asta, numai tu nu ai vrut să vezi ce om bun erai. Te iubesc si mereu o să fii în inima mea. Te iubesc și sper să ai grijă de mine așa cum ai făcut-o mereu”, a scris fiica artistului pe rețelele de socializare.

SURSA FOTO: Facebook

Publicat: 20 nov. 2023, 13:45 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă