Cati bani a incasat Giani Kirita in urma participarii la Exatlon Romania! Concurentul din echipa ‘Faimosilor’ s-a imbogatit: a luat o suma ENORMA

Publicat: 28 May. 2018, 23:00 News 3

Cati bani a incasat Giani Kirita in urma participarii la Exatlon Romania!

Cati bani a incasat Giani Kirita in urma participarii la Exatlon Romania!

De asemenea, pe toata durata show-ului, el s-a accidentat de mai multe ori si s-a confruntat cu dureri cumplite de spate, datorita probelor grele la care a fost supus.

Insa totul a meritat, pentru ca, desi nu a ajuns pana in finala, Giani s-a ales cu o suma destul de frumusica pentru participarea la emisiunea din Republica Dominicana.

Cati bani a incasat Giani Kirita in urma participarii la Exatlon Romania! Potrivit surselor Ciao.ro, fostul sportiv are toate motivele sa fie fericit. Giani Kirita a luat in jur de 70.000 de euro, bani pe care i-a cheltuit dupa bunul plac.

Recent, fostul concurent din echipa ‘Faimosilor’ si-a achizitionat un autoturism de lux, mai exact un BMW seria 7, an de fabricatie 2015, dar si un apartament intr-o zona buna a Capitalei.

Mai mult de atat, el le-a adus amicilor diverse cadouri din Republica Dominicana. Giani Kirita le-a oferit acestora trabucuri, dar si mai multe obiecte de acolo. Sa tot ai asa prieteni 🙂

« Pagina anterioară

Publicat: 28 May. 2018, 23:00 News 3
Pe aceeași temă