Gheorghe Visu, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă în aceste momente cu celebrul actor

Publicat: 25 Nov. 2020, 10:00 Vedete
Gheorghe Visu, probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă în aceste momente cu celebrul actor

Gheorghe Visu și-a îngrijorat fanii, după ce a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care lasă să se înțeleagă că este internat în spital, conectat la aparate de oxigen. Până acum nici din partea acestuia, dar nici familia nu au făcut declarații oficiale în acest sens.

Actorul Gheorghe Visu ar avea probleme de sănătate. Acesta ar fi internat la Spitalul Matei Balș din Capitală și ar avea nevoie de oxigen. El a făcut o postare pe pagina personală de Facebook în care a dat de înțeles acest lucru.

„Cârlan bătrân ataşat la perete…îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele”, a fost mesajul pe care marele actor l-a făcut public.

Carmen Tănase, declarații despre starea de sănătate a actorului

Carmen Tănase a expliat faptul că și ea a văzut postarea prietenului său de-o viață și totodată a dezvăluit că actorul are probleme pulmonare vechi, iar cel mai probabil în această perioadă s-ar fi putut agrava.

”Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase pentru playtech.ro.

Ce spunea celebrul actor în trecut despre problemele de sănătate

”Sunt bine. Nu sunt sănătos, dar nici nu am o boală gravă care să mă termine. Pot să mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul ăsta, am primit un telefon de la o colega care mă întreba dacă am ciroză. E o prostie. Am o boală de fumator, dar nu cancer. E o afecțiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lăsat de fumat și, sincer, îmi pare rău”, povestea Gheorghe Visu în urmă cu ceva timp, conform evzmonden.ro.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Nov. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă