Gestul GENIAL facut de acesti parinti divortati pentru copilul lor! „Nu va creste cu parinti in casa, dar va creste vazand…”

Publicat: 10 Jun. 2018, 11:52 Parenting

Un cuplul de parinti divortati a dat dovada de intelepciune si mult respect dupa ce relatia lor nu a mai putut fi salvata.

Gestul GENIAL facut de acesti parinti divortati pentru copilul lor! Victoria Baldwin și Adam Dyson au divorțat in urma cu cativa ani. Atunci, fiul lor, Bruce, avea doar doi ani. Cu toate ca nu se mai iubesc, adultii sunt determinați să își țină familia unită de dragul copilului.

Asa ca au gasit o idee geniala pentru a isi tine familia unita. Victoria Baldwin și Adam Dyson si-au facut o traditie de familie. An de an, acestia vor sa mearga in vacanta impreuna, ca o familie. Cu toate ca ei nu se iubesc, isi iubesc copilul la nebunie.

Si cei doi parinti, Victoria Baldwin și Adam Dyson, vor ca micutul sa inteleaga un lucru important. Cu toate ca iubirea poate disparea, respectul va fi mereu prezent in orice relatie. Evident, atata timp cat persoanele sunt cerebrale, respectul nu moare.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Jun. 2018, 11:52 Parenting
Pe aceeași temă