Gestul GENIAL facut de acesti parinti divortati pentru copilul lor! „Nu va creste cu parinti in casa, dar va creste vazand…”

Publicat: 10 iun. 2018, 11:52 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting

Un cuplul de parinti divortati a dat dovada de intelepciune si mult respect dupa ce relatia lor nu a mai putut fi salvata.

Gestul GENIAL facut de acesti parinti divortati pentru copilul lor! Victoria Baldwin și Adam Dyson au divorțat in urma cu cativa ani. Atunci, fiul lor, Bruce, avea doar doi ani. Cu toate ca nu se mai iubesc, adultii sunt determinați să își țină familia unită de dragul copilului.

Asa ca au gasit o idee geniala pentru a isi tine familia unita. Victoria Baldwin și Adam Dyson si-au facut o traditie de familie. An de an, acestia vor sa mearga in vacanta impreuna, ca o familie. Cu toate ca ei nu se iubesc, isi iubesc copilul la nebunie.

Si cei doi parinti, Victoria Baldwin și Adam Dyson, vor ca micutul sa inteleaga un lucru important. Cu toate ca iubirea poate disparea, respectul va fi mereu prezent in orice relatie. Evident, atata timp cat persoanele sunt cerebrale, respectul nu moare.

Gestul GENIAL facut de acesti parinti divortati

Gestul GENIAL facut de acesti parinti divortati pentru copilul lor!Asa ca cei trei pleaca in vacante si isi fac poze impreuna, ca o familie adevarata. Cu toate ca nu mai pot convietui impreuna, acestia fac un mare efort pentru fiul lor. Pozele profesionale pe care le fac sunt apoi printate si agatate in casa in care micutul locuieste.

Gestul GENIAL facut de acesti parinti divortati pentru copilul lor!„Eu și Adam nu suntem părinții perfecți, dar am făcut o înțelegere după divorț, să îl punem pe fiul nostru pe primul loc și să îi transmitem valorile în care credem. Da, încă facem fotografiile de familie și încă plătesc mulți bani pentru a le printa, înrăma și pune în dormitorul fiului nostru.

Gestul GENIAL facut de acesti parinti divortati pentru copilul lor!El nu va crește cu părinți care locuiesc în aceeași casă, dar va crește văzând respect, empatie, compasiune, perseverență, flexibilitate și chiar sacrificiu”, a spus femeia, potrivit CNN.

Publicat: 10 iun. 2018, 11:52 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă