Gestul facut de Jean-François de Grèce la adresa Sofiei de Romania! Ce a facut pentru a ii imbuna inima presupusei mame

Publicat: 03 Jan. 2018, 14:59 Vedete

Gestul facut de Jean-François de Grèce la adresa Sofiei de Romania! Ieri, intreaga Romanie a fost socata la aflarea unei vesti incredibile. Regele Mihai ar fi avut un fiu nelegitim. Este vorba de un barbat de 36 de ani din Franta care sustine ca e nepotul si fiul Regelui Mihai.

Jean-François de Grèce sustine ca e rodul incestului dintre Regele Mihai I si fiica sa, Principesa Sofia. Intamplarea a avut loc in urma cu 36 de ani. Dupa nastere, Jean-François de Grèce a fost trimis intr-un orfelinat din Romania. Apoi, la scurt timp, a fost adoptat de o familie bogata din Franta.

Jean-François de Grèce sustine ca nu vrea averea Familiei Regale. Barbatul e suparat ca familia sa nu il recunoaste si nu il respecta. Acesta a vrut sa participe la funerariile tatalui/bunicului sau, dar nu a fost lasat.

Cu toate astea, Jean-François de Grèce sustine in diverse postari pe Facebook ca isi iubea tata si isi iubeste mama. Acesta i-a dedicat si un album de poezii publicat de o autoare, in colaborare cu sotia sa. Aceasta este o artista talentata care realizeaza picturi si diverse caricaturi sau ilustratii.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Jan. 2018, 14:59 Vedete
Pe aceeași temă