Georgiana Lobonț nu se mai ascunde! A făcut declarația de dragoste publică: „Buzele tale ce-mi ating pielea”

Publicat: 28 ian. 2023, 10:49 Autor: Dora Bazavan Vedete

Georgiana Lobonț nu se mai ascunde! După episodul cu anunțul divorțului și a pozelor cu zâmbetul pe buze din Maldive, Georgiana Lobonț pare să fie în al nouălea cer. Apare extrem de fericită pe Instagram.

Și, surpriză, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, soțul și managerul ei, Rareș Ciciovan, apare în cel mai nou videoclip al artistei, la piesa „Mi-e dor de tine”, care are un refren ce cu siguranță  se va auzi curând pe buzele tuturor.

Georgiana Lobonț nu se mai ascunde!

„Vocea ta, iubire. O aud mereu. Când nu ești cu mine. Și îmi este greu”, cântă Georgiana Lobonț în piesa pe care a lansat-o de curând. Și în videoclipul căreia apare chiar soțul ei, extrem de zâmbitor, o strânge în brațe și îi dăruiește cel mai frumos buchet de trandafiri roșii.

„Mi-e dor e tine. În brațele tale să adorm. Cu toate hainele aruncate pe covor.  Lumina stinsă să nu pot vedea. Buzele tale ce-mi ating pielea”, este refrenul care va urca piesă nouă a Georgianei Lobonț direct în trending. Georgiana Lobonț și soțul ei dansează și se  îmbrățișează, ciocnesc un pahar de vin lângă un foc de tabără. Și par că se iubesc la fel ca în prima zi, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat și niciun zvon despre relația lor nu i-ar fi deranjat.

A făcut declarația de dragoste publică: „Buzele tale ce-mi ating pielea”

În ultima vreme apar zvonuri tot mai dese despre căsnicia Georgianei Lobonț și faptul că are mai multe neînțelegeri și certuri cu soțul. Însă până acum îndrăgita artistă nu a ieșit public să confirme sau să infirme aceste lucruri. Ba chiar refuză, se pare, invitațiile la emisiuni pentru că nu vrea să vorbească pe această temă.

Mai ales de când soțul ei a declarat că divorțează iar familia ei era într-o frumoasă vacanță în Maldive din care toți postau numai poze cu zâmbetul pe buze și fericiți. Cei doi soți sunt nedespărțiți și sunt peste tot împreună. După Maldive ei s-au mai bucurat de o nouă vacanță la munte, la Sibiu, în compania celor doi copii ai lor și ai nașilor.

Soțul Georgianei Lobonț a anunțat divorțul

Soțul Georgianei Lobonț, Rareș Ciciovan a fost primul care a declarat că el și soția sa divorțează și faptul că relația lor și implicit căsnicia au ajuns la final.

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment. Impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, pentru spynews.ro.

După anunțul divorțului și pozele din vacanța din Maldive, nimeni nu a mai înțeles dacă ceea ce s-a spus despre divorț este într-adevăr adevărat sau au fost doar niște vorbe aruncate la nervi.

Și-a cunoscut soțul în clasa a IX-a, la liceu

Georgiana Lobonț l-a întâlnit pe Radu Ciciovan, cel care avea să îi devină soț,  înclasa a IX -a și de atunci s-au îndrăgostit iremediabil.

“Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a IX-a, iar soțul meu, pe clasa a XII-a.Eram în primele zile de liceu. Când etuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă, m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț. Era blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood.

Nu-l văzusem niciodată, deși, locuiam în Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie. Dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este, dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau”, a declarat Georgiana Lobonț.

Publicat: 28 ian. 2023, 10:49 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă