Cum reuseste Geanina Ilies sa aiba un ten perfect! Fosta prezentatoare tv are un ritual bine pus la punct

Publicat: 15 mai 2018, 14:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Geanina Ilieș te învață ce să faci ca să arăți minunat în vara asta.

„După 30 de ani efectele trecerii anilor se văd la oricine. Mai mult decât atât, contează foarte mult ceea ce mâncăm. Nutriția este, cred, pe primul loc în ceea ce privește sănătatea noastră”, explică Geanina Ilieș.

„Mănânc foarte des și foarte puțin”

Și, acestea fiind spuse, ce face Geanina Ilieș ca să arate așa de bine. Mai mult decât atât, și mai interesant ar fi să vedem ce ne sfătuiește pe noi să facem ca să arătăm perfect. Concediul la mare se apropie și ar fi păcat să nu profităm de el 100%.

„Poți să ștergi anii de pe chipul tău foarte ușor”

„Periodic o femeie care se respectă trebuie să aibă grijă de tenul ei. Zilnic, acasă, și cel puțin o dată pe lună, într-un salon de specialitate. Vorbim despre curățare, vorbim despre hidratare. Sunt foarte multe lucruri pe care le putem face. Știi cum e și am spus-o tot timpul, trebuie să ne placem așa cum suntem și, din când în când, să facem mici lucruri pentru noi”, explică Geanina Ilieș.

Pe lângă tratamentele cosmetice și de întreținere corporală pe care le face, Geanina Ilieș are grijă să ae alimenteze corect. Iubește sucurile naturale și a avut grijă să transfere această „dragoste” și către fiul ei: „Mama mi-a spus că de când aveam trei ani îmi făcea fresh-uri. M-a învăţat cu fructele şi legumele proaspete într-o perioadă în care copiii beau sucuri acidulate de la dozatorul din piaţă.

Și acum mai avem storcătorul de citrice din acea perioadă, ca amintire. Aşa l-am învăţat şi pe băiatul meu, Patrick, şi mi-e mai mare dragul să văd că nu face nazuri şi că nu preferă să se ducă în schimb la fast food”, declara, la un moment dat, Geanina Ilieș.

”Eu mănânc de toate. Singura mâncare pe care nu o mănânc sunt ardeii umpluți. Mănânc foarte des și foarte puțin. Nu sar peste micul dejun, beau foarte multe lichide, mă asigur să am un stil de viață cât se poate de sănătos!”, ne-a explicat vedeta, la final.

Publicat: 15 mai 2018, 14:51 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×