A gasit o creatura misterioasa pe plaja, a luat-o acasa si a pus-o la pastrare, dar a fost la un pas de moarte! Ce s-a intamplat cand s-a apropiat de frigider

Publicat: 21 oct. 2017, 12:56 Autor: madalina m. News 3

Un barbat a gasit pe plaja o creatura pe care a luat-o acasa, insa fara sa stie foarte bine ce a decis sa salveze dintre alge. Acesta a fost la un pas de moarte si si-a regretat imediat gestul impulsiv.

Pe nume Peter Bennett, barbatul de 81 de ani a mers sa se plimbe pe o plaja in urma cu cateva zile, dar si-a pus viata in pericol atunci cand a luat cu el acasa o creatura maritima. El a crezut initial ca avea in maini vezica inotatoare a unui peste de mari dimensiuni.

Totusi, creatura misterioasa era vie in clipa in care Peter Bennett a plecat fericit spre casa cu noua sa „captura”, pe care avea de gand sa o si gateasca.

A gasit o creatura misterioasa pe plaja si a luat-o acasa

Barbatul a gasit creatura maritima pe plaja Saltdean, din apropiere de Brighton, in Marea Britanie. A fost foarte incantat de descoperire, asa ca a pus-o rapid la pastrare si a dus-o acasa. Creatura a ajuns mai apoi in frigider si urma sa devina pranzul din acea zi.

Insa, total nestiutor, englezul a fost la un pas de moarte, pentru ca a aflat ulterior ce urma sa puna la fiert intr-o oala alaturi de legumele pe care deja si le curatase.

Din fericire, Peter a apelat la o pagina web specializata in creaturile maritime inainte de-a se apuca de gatit. In doar cateva secunde a aflat ca urma sa manance un animal foarte periculos si otravitor care i-ar fi pus capat zilelor intr-un timp record.

A gasit o creatura misterioasa pe plaja si a luat-o acasa

Peter Bennett adusese cu el de pe plaja Saltdean o meduza ce poarte numele de „man-of-war”, ce se gaseste in special in zona Portugaliei. Specialistii sunt de pare ca meduza extrem de periculoasa a ajuns la mal din cauza uraganului Ophelia, care a lovit in urma cu cateva zile si Marea Britanie.

De asemenea, acea specie de meduza e considerata una dintre cele mai mortale creaturi maritime din lume. Doar o singura intepatura e suficienta si poate sa omoare un om in toata firea. Chiar daca respectiva creatura murise in frigiderul barbatului, tentaculele inca erau otravitoare.

„Am luat creatura de pe plaja si am tinut-o in maini fara sa stiu ce e de fapt. Nu aveam nici cea mai mica idee ca poate sa ma omoare pe loc. Cand am vazut-o aveam senzatia ca e o bucatica de plastic”, a povestit speriat Peter Bennett, potrivit metro.co.uk.

Publicat: 21 oct. 2017, 12:56 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă