Gafă de proporții la Antena 1! Producătorii de la Chefi la cuţite au scăpat imaginile compromiţătoare pe internet. Acum totul e clar

Publicat: 03 apr. 2024, 14:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gafă de proporții la Antena 1! Productorii de la Chefi la cuţite au difuzat din greşeală imagini din timpul filmărilor, dar ulterior şi-au dat seama de eroare pe care au făcut-o. O înregistrare publicată pe Antena Play a dezvăluit publicului care va fi juratul care va rămâne fără echipă în concurs!

În noul sezon Chefi la cuţite, producătorii au decis să schimbe puţin regulile jocului. Mai exact, doar trei dintre cei patru jurați vor intra în etapa confruntărilor, cei care strâng cele mai multe amulete.

Gafă de proporții la Antena 1!

O greşeală majoră de montaj a dezvăluit numele juratului care nu va reuși să ajungă cu echipa sa în semifinala a show-ului culinar. Deşi imaginile au fost şterse de pe platforma Antena Play, o parte din public şi-a dat deja seama despre cine este vorba.

În fundalul imaginilor postate se poate vedea numărul amuletelor câștigate de către cei patru jurați din sezonul actual al „Chefi la Cuțite”. Iar după cum se vede în filmare, bucătarul cu cele mai puține amulete este Ștefan Popescu!

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuțite, dintre cei 4 chefi jurați, Chef Ștefan Popescu va fi cel care nu va avea echipă în etapa confruntărilor.

Informația ne-a fost reconfirmată încă din episodul 3 al acestui sezon, printr-o imensă gafă e echipei de montaj. Menționăm că aceste imagini, prin care se dezvăluiau toate punctajele și amuletele din acest sezon, au fost scoase/tăiate de pe Antena Play ulterior difuzării”, a scris grupul Viperele Vesele.

Ce părere are Cătălin Scărlătescu despre juraţii de la Chefi la cuţite

Întrebat în cadrul unui interviu recent ce părere are despre cei care i-au înlocuit, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că sunt niște oameni profesioniști care au muncit din greu pentru a ajunge la performanţele de astăzi.

Bucătarul îi cunoaște foarte bine, ba chiar cu Orlando Zaharia e prieten de foarte mulți ani.

„Am o părere spectaculoasă. Cu Orlando sunt prieten de când eram mici, din tinerețe. Pe Ștefan l-am cunoscut la noi la emisiune și este un băiat superb, pe Abou Zaki la fel. Cu Alexandru mă știu de la mare, de ani de zile. Sunt niște oameni profesioniști, foarte mișto. Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt nișe necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau. Le urăm tot binele din lume”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 03 apr. 2024, 14:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă