Gabriel Cotabiță, secretul unei căsnicii fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: ”Când îți găsești o persoană de genul acesta, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci”

Publicat: 04 Sep. 2020, 09:54 Vedete
Gabriel Cotabiță, secretul unei căsnicii fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: ”Când îți găsești o persoană de genul acesta, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci”

Gabriel Cotabiță a reușit să treacă peste cele mai grele momente din viața sa, iar acum se declară un bărbat fericit și împlinit. Celebrul artist a declarat faptul că, femeia din viața lui l-a ajutat întotdeauna, în special în perioada de recuperare, după ce a fost la un pas de moarte din cauza unui accident vascular cerebral.

Deși pe parcursul relației au întâlnit și oameni care nu dădeau nicio șansă relației lor, iată că cei doi au reușit să demonstreze contrariul. După patru ani de căsnicie alături de o femeie mult mai tânără decât el, artistul consideră că a găsit fericirea.

Alina este femeia care l-a convins pe Gabriel Cotabiță să meargă în fața altarului, deși nimeni nu credea că o să mai facă pasul acesta. Artistul recunoaște că partenera sa a demonstrat că îl iubește necondiționat pentru că i-a fost alături în urmă cu 5 ani atunci când medicii nu îi mai dădeau nicio șansă. În schimb ea a avut încredere și a făcut tot ce i-a stat în putință ca solistul să se recupereze.

Acest lucru se pare că l-a determinat pe artist să o ducă la altar, iar în patru ani de căsnicie a realizat că a făcut alegerea corectă.

”Când îți găsești o persoană de genul acesta, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci”

”E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică. Mă rog, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta”, a declarat Cotabiță.

”Pot spune că sunt extrem de liniştit şi de fericit lângă ea. Reuşeşte să facă din mine un om care să se simtă bine. Este extrem de activă şi de pricepută în tot ce face, este o minunăţie de persoană. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, spunea solistul, pentru revista ”Taifasuri”, în urmă cu câțiva ani.

Publicat: 04 Sep. 2020, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă