Gabriel Cotabiță, în doliu! Mama artistului a murit: ”Va fi foarte greu să îmi revin”

Publicat: 29 Apr. 2020, 11:21 Vedete
Gabriel Cotabiță, în doliu! Mama artistului a murit: ”Va fi foarte greu să îmi revin”

Gabriel Cotabiță trece prin clipe extrem de dureroase. Cel mai mare sprijin al său, mama lui, s-a stins din viață.

Zi de doliu pentru Gabriel Cotabiță. Artistul a pierdut una dintre cele mai dragi persoane: mama sa. A ținut să împărtășească aceasta veste tragică în mediul online, așa că a scris un mesaj pe contul personal de Facebook.

Cântărețul este foarte afectat și a ținut să precizeze cât de greu îi va fi să nu îi mai audă glasul celei care i-a dat viață în fiecare zi, la 18:00.

În același timp, artistul a adus numai cuvinte de lauda la adresa cele mai importante persoane din viața lui, recunoscând încă o dată că intențiile mamei, uneori pisăloagă, au avut într-un final scop bun, reușind să-l facă să învețe de fiecare dată câte o lecție. Mama a fost acolo și când a trecut prin cumpăna vieții lui, însă acum, destinul a avut altă traiectorie.

Va fi foarte greu să imi revin desi stiu ca trebuie. Va fi foarte greu sa nu mai astept telefonul de la ora 18 din fiecare zi.
Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă dar de fiecare dată bine intentionată. O iubire și un devotament totale. Si si-a tinut primisiunea, nu a plecat până nu m-a vazut aranjat cu toate.
Stiu că era mândră de mine și m-a tinut de mână in momentele mele grele.
Doresc tuturor sa aiba parte de asemenea iubire.
Drum lin. Stiu ca te asteaptă toti ai tai si vei fi bine primită!
Eu nu te voi uita niciodata! Odihnă usoară!

Publicat: 29 Apr. 2020, 11:21 Vedete
Pe aceeași temă