Gabi Bădălău, mesaj dur pentru Andreea Bănică: ”Prima dată când a venit la noi în curte…”

Publicat: 08 mart. 2021, 09:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Gabi Bădălău, mesaj dur pentru Andreea Bănică: ”Prima dată când a venit la noi în curte...”

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut o nouă înfățișare la tribunal. Cei doi ”se luptă” pentru custodia copiilor pe care îi au împreună. Artista a apelat la ajutorul prietenei sale Andreea Bănică, pentru că artista este martor în dosar.

De mai bine de un an de zile, Bădălău și fosta sa parteneră se războiesc prin tribunale și la televizor pentru cei doi copii. De-a lungul timpului foștii parteneri și-au adus acuzații grave, iar acum, Claudia Pătrășcanu și-a adus prietena, pe Andreea Bănică, pentru a face declarații la dosar despre ziua în care fostul său soț a dat-o afară din casă.

Afaceristul a avut o reacție dură la adresa celor două și a explicat totodată faptul că, Andreea Bănică nu a venit în casa lor, iar aceasta nu ar avea ce să le spună judecătorilor.

”Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers.

Cum am spus sunt doi martori. Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Este fosta menajera și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia de acasă”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

Vrea să ajungă la o înțelegere cu soția lui

Mai mult decât atât, Bădălău a mai precizat că și-ar dori să ajungă la o înțelegere cu Claudia Pătrășcanu, de dragul celor doi copii pe care îi au.

”Îmi doresc să vină la Bucureși cu copiii să îi creștem împreună. Îmi doresc lucruri naturale și sănătoase cum își doresc și alte milioane de părinți pentru copiii lor. Nu mai vreau scandal, nu vreau circ. Îmi doresc asta oferindu-i Claudiei și copiilor o liniște și o stabilitate financiară, o casă și școli bune. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii, nu a acceptat propunerea mea. Lăsăm instanța să decidă”, a mai spus acesta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 08 mart. 2021, 09:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă