Gabi Bădălău, acuzații la adresa Claudiei Pătrășcanu. Ce i-a scris artista amantei lui: ”Îl distrug în presă până la ultima suflare”

Publicat: 19 Feb. 2021, 08:57 Vedete
Gabi Bădălău, acuzații la adresa Claudiei Pătrășcanu. Ce i-a scris artista amantei lui: ”Îl distrug în presă până la ultima suflare”

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă! De această dată a ieșit la atac Gabi Bădălău, care a făcut publice câteva dovezi împotriva fostei sale partenere. Mai exact, afaceristul a arătat câteva mesaje între celebra cântăreață și amanta sa, pe care Claudia ar fi căutat-o pentru o pune la cale o răzbunare.

În fiecare zi, noi amănunte ies la iveală în divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Dacă până acum artista era cea care ieșea și făcea tot felul de acuzații la adresa lui Bădălău, iată că și afaceristul este hotărât să spună partea sa de adevăr.

Astfel, după Claudia a declarat public faptul că are dubii în legătură cu orientarea sexuală a soțului său, acesta la rândul său a arătat câteva mesaje în care mama copiilor săi încearcă să se răzbune pe el, cu ajutorul amantei sale.

Mai exact, artista i-ar fi dat acestei un mesaj în care îi spune că o să îi strice imaginea soțului său ”până la ultima suflare”.

Iar pentru a demonstra că ce spune el este adevărat, Gabi Bădălău a făcut public mesajul cu pricina: ”Unul dintre mesajele pe care le ai este de un an de zile, o discuție între Claudia și o domnișoară, cu care eu avusesem o treabă în timpul căsătoriei, recunosc, unde ea îi spune că: ”Îl distrug în presă până la ultima suflare, stai calmă, spune-mi condițiile tale să știu cum pun problema, să știu ce avantaje avem”, a dezvăluit Gabi Bădălău la ”Xtra Night Show”, emisiune difuzată numai la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, declarații șocante despre tatăl copiilor săi

Invitată în urmă cu câteva zile, în emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena Stars, Claudia Pătrășcanu i-a arătat prezentatorului TV câteva filmulețe pe care nu a dorit să le facă publice. În filmările respective, copiii ar mima perversiuni sexuale cu păpuși, văzute la întâlnirile cu tatăl lor. În plus, artista l-a acuzat pe fostul său partener de homosexualitate!

”La ora 8 dimineața sunt în fața instituțiilor: la Procuratură și la Poliție. La Protecția Copilului mi-au spus că mint copiii. Vreau să fie chemat tatăl, să spună ce s-a întâmplat. De ce copiii vin și povestesc lucruri? Sunt dispusă să-l aștept pe Ministrul Justiției să vină să rezolve cazul. Acest om vine agitat și își ia copiii. Vine drogat să ia copiii. Sunt probe la dosar. Vine cu tot felul de șoferi dubioși după el, din anturajul lui. Omul cu care a venit ultima oară să ia copiii e prieten cu Bianca și fostul ei soț, Alex Bodi. El nu are carnet. El este un pericol!

Copiii mei povestesc niște acțiuni din zona sexuală, niște perversiuni sexuale. Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo. Aceste pastile i-au nenorocit mintea. El e dependent, el intră în sevraj. Nu mai știe de capul lui. El, când a făcut testul, a stat două zile și nu a luat nimic. Așa a ieșit negativ. De trei luni se întâmplă lucrurile astea”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 19 Feb. 2021, 08:57 Vedete
Pe aceeași temă