Gabi Bădălău a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu cu un model de 24 de ani care are ”forme” naturale

Publicat: 14 Oct. 2021, 10:41 Vedete

Gabi Bădălău a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu… din nou. După nenumărate despărțiri și împăcări, de data asta afaceristul pare să fi intrat într-o altă relație serioasă pe care și-a asumat-o deja. 

Toate indiciile recente demonstrează faptul că Gabi Bădălău și Bianca Drgușanu și-au spus adio pentru totdeauna. Afaceristul a înlocuit-o deja pe fosta prezentatoare TV și nu se sfiește deloc să se afișeze cu noua lui iubită. Andreea este numele „noului capitol”!

CANCAN.RO are informații exclusive despre identitatea actualei iubite a lui Gabi Bădălău! Potrivit unor surse, Andreea D. are doar 24 de ani și este model. Blonda pare să-l fi zăpăcit pe afacerist cu formele ei… naturale. Pentru că, da, cel puțin la nivelul corpului, nu pare să fi intervenit medicul estetician. Mai multe detalii, AICI.

Bianca Drăgușanu, în ”război” și cu fostul soț?

Invitată recent în emisiunea ”În oglindă”, de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a mărturisit detalii despre termenii relației cu Victor Slav, fostul ei soț. Ea a lansat mai multe reproșuri la adresa acestuia, vizavi de relația lui cu micuța Sofia. Fosta prezentatoare TV a spus că Victor ar putea să o aibă în vedere mai mult timp, să o viziteze mai mult sau să o ia mai des pe la el pe acasă.

Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate că ar putea s-o ia mai des și nu există tată perfect. Mama perfectă există pentru că mama îi dă viață, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme.

Tatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât. (…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Publicat: 14 Oct. 2021, 10:41 Vedete
Pe aceeași temă