Fuego și Stela Enache, întâlnire de gradul zero la un restaurant din București! Cei doi mari artiști au colaborat recent pentru o piesă specială

Publicat: 05 Nov. 2020, 20:19 Vedete

Fuego este unul dintre artiștii pe care îi vezi rar, și cu siguranță că atunci când îl vezi are treabă! În această perioadă, mai mult ca niciodată, artistul a preferat să evite cât mai mult ieșirile în spațiul public, și nu o dată și-a îndemnat fanii să procedeze asemenea.

”Îmi doresc ca această perioadă să treacă repede”, spunea Fuego pentru emisiunea CANCAN.RO, difuzată de România TV. ”Trebuie să respectăm tot ceea ce ni se spune. Este o perioadă în care trebuie să stăm în casă, alături de oamenii noștri dragi, de familile noastre. Îmi doresc ca în această perioadă să faceți lucruri utile pentru voi. Să vedeți un film bun, și chiar vă recomand filmul „1917”, care a fost nominalizat la Oscar. Este un film superb. Ascultați o muzică bună, ce vă face plăcere, încercați să faceți lucruri pe care nu le-ați făcut de atâta timp. Să încercăm să fim mai buni, să fim mai uniți sufletește pentru a putea trece peste această criză planetară”, a mai spus Fuego, atunci.

Iată, însă, că întotdeauna intervin în poveste excepțiile care confirmă regula, iar Fuego „a activat-o” pe una dintre ele. Zilele trecute artistul a fost surprins de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, în compania Stelei Enache, una dintre marile voci ale muzicii românești din toate timpurile. Cum voce mare trage la voce mare, vorba proverbului adaptat, îi privim cu drag pe cei doi artiști în timp ce ies de la terasa restaurantului la care au servit cel mai probabil prânzul.

Altfel…

Te întrebi ce ar putea face împreună, Fuego și Stela Enache? Cântă despre o mare dragoste. Cei doi artiști au lansat de curând piesa ”Învață-mă”, un omagiu adus lui Florin Bogardo, regretatul compozitor și soț al Stelei, care s-a stins din viață în 2009. ”Dragii mei, acesta este noul meu clip! E o piesă de suflet, sensibilă, pe versurile lui Narcis Avădanei și muzica mea împreună cu Alexandru Malschi, iar clipul prezintă povestea de dragoste de nezdruncinat dintre Stela Enache și Florin Bogardo, o iubire mai presus de timp, care a născut capodopere ale muzicii ușoare românești!”, declara Fuego atunci când a lansat piesa.

Publicat: 05 Nov. 2020, 20:19 Vedete
Pe aceeași temă