Fuego și Carmen Tănase, manifest pentru România, duminică la TVR 2!

Publicat: 04 Oct. 2021, 20:33 Vedete

Emisiunea realizată de artistul Paul Surugiu-Fuego și echipalui – „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” ajunge la cel de-al șaptelea sezon, care va debuta pe micile ecrane pe 10 octombrie 2021, la TVR 2.

Se anunță a fi un sezon plinde surprize, de momente speciale, exclusivități și o distracție de duminică,relaxată, de care publicul are nevoie. Emisiunea propune un divertismentclasic, o îmbinare între muzică de calitate, lucruri noi și interesante deaflat, valori ale României și simplitatea unui program care oferă decență,calitate și o alternativă pentru cei care mai cred în puterea artei și înfrumusețea celor care definesc această țară. Noul sezon propune și câtevapremiere.

Invitații vor răspunde provocării lui Fuego și vor alege ce preferădintr-o serie de superlative legate de țara noastră și din lucruri pe carepoate nimeni nu le știa în modul în care vor fi prezentate! De asemenea, vețiavea parte de duete inedite și de celebrări speciale!

În cadrul emisiunilor se vor rememora momente șipersonalități care au debutat la Televiziunea Română, celebrându-se astfel cei65 de ani ai instituției care a impus, ani de-a rândul, un standard al calității.Publicul va fi alături de artiștii preferați de acasă, din fața micilor ecrane,aplaudând în direct prestațiile, pe un ecran mare, în spatele scenei, în timpreal.

Prima ediție, de duminica aceasta, vine cu stare de bine.Astfel, celebra actriță Carmen Tănase va sosi la noi și ne va povesti despresituația țării în viziunea ei, despre minunata actriță Olga Tudorache, care i-afost profesoară, despre teatru, despre celebrul rol Flăcărica, dar și despredragostea de acest neam încercat. Ea va realiza un moment cutremurător, real,un semnal de alarmă, pe versuri pline de sens, alături de Fuego.

Ionuț Ungureanu și Provincialii ne aduc emoție, profesionalism și desigur, energiepozitivă, cu muzica lor. Despre Festivalul „CRIZANTEMA DE AUR”, ediția 2021,cel mai longeviv festival din România, ne va povesti Alina Mavrodin, artistacare e directorul festivalului și care revine la noi cu o romanță specială șiun duet de senzație alături de Paul Surugiu-Fuego!

Show va atinge cote interesante pentru că sosesc la noitalentații Diana Matei și Taraful Cleante. Ei ne aduc optimism, muzici variateși detalii despre ce înseamnă să muncești mult și să reușești, dacă-ți dorești.Diana și Marian Cleante vor avea parte și de o provocare din partea lui Fuego.De asemenea, ne vom aduce aminte de cei trei mari artiști ai muziciilăutărești, plecați prematur anul acesta – GABI LUNCĂ, CORNELIA CATANGA și NELUPLOIEȘTEANU. Fuego și Diana Matei, alături de trupa Supermarket, band-ulemisiunii, au pregătit un colaj interesant cu cele mai îndrăgite melodii alemuzicii lăutărești. Adrian Enache va sosi la noi cu romantismul său, cu nebuniafrumoasă, povești și cu … fiica sa, om de radio și artist, frumoasa DianaEnache. Au un super duet tată-fiica, cântece de suflet și multe lucruriinteresante de spus. Fuego ne-a pregătit și el melodii speciale, alături debaletul condus de Florin Mariș! Nu ratați!

Totodată, pe tot parcursul toamnei, veți avea ocazia săvedeți, în exclusivitate, personalități precum Maria Ciobanu, care ne va cântalive, la cei 85 de ani ai săi, actorii Dan Puric și Marius Manole, dar șiCornel Palade și Romică Țociu, precum și iubiți artiști de folclor aigenerației de aur sau ai noii generații! Duminică de duminică veți avea parte,așa cum spune chiar Paul Surugiu, de o întreagă poveste cu momentediversificate, captivante, cu emoție, muzică bună, noutăți și un soi de asumarea bunului simț și-a eleganței, care nu se mai regăsesc în peisajul actual.

„Când am început să fac emisiunea la TVR 2, al cărui sezonșapte debutează duminică, pe 10 octombrie, de la ora 15.00, din drag deRomânia, mi-am zis că poate vin cu un semnal de alarmă, că poate fiecarepoveste pe care noi spunem aduce curiozitatea, pentru cei care nu știu cinesunt oamenii care au definit și definesc țara asta. Nu știu cât am reușit, darștiu că uitându-mă la emisiunile realizate de mine și de echipa mea, suntmândru că nu ne-am luat după modă, că n-am fugit după o audiență absurdă, doarde dragul de-a fi și că nu am făcut compromisuri de doar de dragul de a nepoziționa pe o plajă care nu ne specifică.

Și asta ne-a adus succesul, oamenii ne urmăresc, de toatevârstele și mereu găsesc în emisiunea noastră ceva interesant de văzut. Nusuntem cei mai buni sau mai deștepți, nu am reinventat roata cea mare, dar suntsigur că oferim calitate și nu prostim sau mințim poporul cu televizorul. Cefacem noi în fiecare duminică la TVR 2, nu e adevărul universal valabil și nutrebuie să placă tuturor. Este doar o modalitate prin care arătăm că ne pasă,că luptăm cu subcultura și încercăm să oferim o variantă de rezervă în caz căcineva își dă seama că România noastră are valori, are muzică frumoasă, cuaccente corecte, are eroi care știu să vorbească corect în limba lor și care auceva de spus, până la urmă, într-un show de divertisment.” (Paul Surugiu-Fuego)

Emisiunea a debutat în 2018 și de atunci până azi, în celeșase sezoane, a premiat peste 250 de oameni remarcabili ai acestei țări,primind mai multe premii pentru asta, fiind nominalizată ca cea mai bunăemisiune de divertisment la Premiile TV Mania și la Premiile RADAR DE MEDIA,inclusiv la ediția 2021, putând vota emisiunea la link-ul următor ( https://www.radardemedia.ro/vot-finalistii-premilor-radar-de-media-2021/)

Publicat: 04 Oct. 2021, 20:33 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă