Fuego, rugă pentru români la intrarea în 2022: ”Doamne, dă-ne sănătate…”

Publicat: 01 ian. 2022, 11:34 Autor: Maria Apostol Vedete

Paul Surugiu recunoaște, despre anul care tocmai a trecut, că a fost unul plin de încercări și momente dificile, atât pentru el, cât și pentru conaționalii pe care ține să îi încurajeze cu ocazia intrării în 2022. 

Revelionul constituie o ocazie unică pentru artiști de a-i bucura pe cei ce îi urmăresc, 2021 nefăcând excepție pentru Paul Surugiu, care și anul acesta va cânta în noaptea dintre ani.

“Nu fac Revelionul, cred că o să cânt! Niciodată nu am avut această posibilitate! Pe 13 poate, să merg acasă, mă duc în Ardeal. În Ardeal e fain, oamenii sunt calmi…”, a declarat artistul.

Fuego și-a dorit să recite în stilul caracteristic un mesaj emoționantcătre Divinitate, cerând ocrotire pentru un popor puternic afectat de pandemie.

“Doamne, dă-ne sănătate, pace fără de păcate!  Dă-ne dragoste de țară, că-i tare greu pe-afară!  Dă-ne pită caldă-n casă, blidul aburind pe masă!  Dă-ne pernă, căpătâi, rugăciunea cea dintâi. Doamne, hai la noi la masă, fă livada să-nflorească. Dă-ne pântec de hambare, cu recolta viitoare, dă-ne vieții curs frumos, că lumea parcă s-o întors!  Fă-ne, Doamne, iar copii, într-un lan de păpădii! Și ne bucură din plin, de Anul Nou, pe care cu site-ul CANCAN îl sărbătorim. Amin!”. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce își dorește Fuego de la 2022

Artistul a mărturisit că dincolo de rezoluțiile pentru anul ce urmează își dorește foarte mult și un scaun special cu funcții de masaj.

Eu nu prea sunt fanul cadourilor, dar mărturisesc în premieră că-mi doresc un scaun performat de masaj. Pentru că am nevoie și pentru că am o mulțime de prieteni care au, iar eu n-am apucat încă să-l găsesc pe cel potrivit. În rest, eu mă bucur și de o ciocolată bună sau de-un glob, dacă-i oferit din suflet! Artistul Fuego își dorește inspirație multă, determinare și putere de muncă. Dacă am această combinație, în doze egale și puternice, sigur voi reuși să realizez noi provocări. Să-mi mențin proiectele și să surprind, ca de fiecare dată, publicul meu drag. Îmi mai doresc rațiune și același simț al penibilului”.

Publicat: 01 ian. 2022, 11:34 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă