Frumusete fara machiaj! Cei patru pasi esentiali pe care trebuie sa ii urmezi

Publicat: 07 Aug. 2017, 13:14 News 3
Frumusete fara machiaj! Cei patru pasi esentiali pe care trebuie sa ii urmezi

Daca nu esti genul care sa se trezeasca cu 2 ore mai devreme pentru a se aranja din cap pana in picioare, asta e stirea pentru tine! Poti sa arati bine in fiecare zi fara make-up cu ajutorul a patru trucuri cat se poate de simple.

Cum naturaletea prinde teren in fata cosmeticelor, avem pentru tine cateva solutii la care poti recurge ca sa arati bine cu putin efort si putini bani:

Pasul 1. Ai grija de sprancenele tale! Nici prea dese, nici prea goale, asta este secretul unui chip perfect conturat. Sprancenele nu sunt doar cateva fire aruncate sub frunte. Nu! Au un rol mult mai important si, daca sunt pensate corespunzator, iti scot ochii si nasul in evidenta. Ai grija ca, daca le vopsesti, se fie o nuanta potrivita cu parul tau.

Pasul 2. Accentueaza-ti ochii. Alege sa iti curbezi genele cu ajutorul unui aparat si apoi aplica un strat de rimel negru intens sau transparent (in cazul in care Dumnezeu te-a inzestrat cu gene negre ca abanosul). Daca le ai mici si rare, poti folosi gene false. Daca ai cearcane, cel mai probabil alimentatia este deficitara in fier si vitamina B.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Aug. 2017, 13:14 News 3
Pe aceeași temă